Légyszíves, azok akik már tudják, hogy fiú vagy lány babájuk lesz, próbálják ki! Ha nem nagy kérés, kipróbálnátok? Igazából nem hiszek az ilyesmikben, de anyukám munkahelyén mindenkinek bejött és kíváncsi lettem. Megtennétek?
Figyelt kérdés
Egy láncot gyűrűvel vagy medállal fogjatok meg és tartsátok a hasatok fölé. Elvileg ha körbe-körbe mozog, az kislányt jelent, ha pedig előre-hátra, az kisfiút. Tényleg fura, de ott legalább 8-10 kismaminál bejött.
Most én is kíváncsi vagyok, ti mit tapasztaltok. Nekem körbe-körbe mozog. Előre is köszönöm!
2009. márc. 20. 09:29
21/24 A kérdező kommentje:
Hú, jó sokan írtatok, köszönöm szépen! Úgy látom a nagy többségnek bejött ez a módszer. Én ugyan még most a 11. héten vagyok, így nem tudom tutira ki lakik bennem, de az "inga" körbe-körbe mozog. Majd meglátjuk! Még 1x köszönöm a válaszokat!
2009. márc. 20. 18:23
22/24 anonim válasza:
Szia!
Mi megcsináltuk UH-előtt és fiút jelzett, tényleg az most már többször is megerősítették!
33-hetes kismama
23/24 anonim válasza:
Én mostanáig soha nem is hallottam erről,hát most gyorsan kipróbáltam :-)
Először oldalra lengett kis, aztán pedig elkezdett körözni. Hát, majd meglátjuk!
11 hetes kismami
24/24 anonim válasza:
mindket gyerekemnel kiprobaltam,egyszer sem jott be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!