Légyszíves, azok akik már tudják, hogy fiú vagy lány babájuk lesz, próbálják ki! Ha nem nagy kérés, kipróbálnátok? Igazából nem hiszek az ilyesmikben, de anyukám munkahelyén mindenkinek bejött és kíváncsi lettem. Megtennétek?
Egy láncot gyűrűvel vagy medállal fogjatok meg és tartsátok a hasatok fölé. Elvileg ha körbe-körbe mozog, az kislányt jelent, ha pedig előre-hátra, az kisfiút. Tényleg fura, de ott legalább 8-10 kismaminál bejött.
Most én is kíváncsi vagyok, ti mit tapasztaltok. Nekem körbe-körbe mozog. Előre is köszönöm!
Szia!
Kipróbáltuk a terhesség elején és most is:)
Körbe-körbe forog, kislányt jelez:)
Uh 100% kislány:)
36 hetes kismama
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!
Hátha még írnak többen is.
Ezt a "jóslást"ingának nevezik!Nekem ketten is megcsinálták egymástól függetlenül és mindketten kislányt mondtak!Az ultrahang is lányt mondott,tévedtek!Fiú lett!
De tényleg sok mindenkinek bejött!
Szia!
Mikor tehes lettem, a tesóm anyósa mondta, hogy így nagy valószínűséggel megtudhatjuk, hogy kislány lesz-e vagy kisfiú. elsőre kisfiút jelzett. Persze a párom mindenféle hülyeségnek mondta, mivel kislányt akart. zért másodszorra már ő tartotta a láncot, nehogy "csaljak". Ugyanaz lett az eredmény. Erre ő. akkor is hülyeség az egész! 9 hetes a kisfiúnk és már semmi pénzért nem "cserélné" kislányra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!