Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 11+3 naposan elmúltak volna a...

11+3 naposan elmúltak volna a rosszullétek? Tapasztalatokra lennék kíváncsí, hogy kinek meddig tartott a hányingeres, hányós szakasz?

Figyelt kérdés
Nem túl korai ez a 11. hét elején? Tegnap dél óta totál jól érzem magam és ennek örülök, de másrészt egy kicsit meg is rémít, korainak találom. Elvileg a hét elején voltam uh-n, ott rendben volt minden. Szerintetek?
2009. márc. 20. 08:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Nagyjából a 12. hét körül múlnak el az ilyen jellegű panaszok. Van akinek pár nappal hamarabb és van akinek egy kicsit később.
2009. márc. 20. 08:24
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én szerdán kezdtem a 11. hetet és én is jobban vagyok. A szagokra érzékeny vagyok, de az émelygés nagy része elmúlt. Mi csak a jövö hét végén megyünk uh-ra, már nagyon várjuk :)

2009. márc. 20. 08:30
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia! A 12. hét végén múlt el, de akkor sem állandóra. Csak ritkábban jelentkezett. Volt hogy 1-2 napig semmi, aztán bepótolta. Ez ment kb. a 16. hétig...Ne aggódj, mindenkinél máskor enyhülnek, vagy múlnak el a rosszullétek. Örülj neki, hogy jobban vagy, használd ki, mert lehet, hogy holnap ismét nem leszel túl fényesen. A kritikus időszakon túl vagy, nem kell félned, nincs semmi baj!

Boldog babavárást!

30 hetes kismami

2009. márc. 20. 08:31
 4/7 anonim ***** válasza:
nekem a hänyingeres idöszak csak a 6-9hetig tartott.aztän a szagokra erzekeny voltam meg,de koränt sem ugy mint azelött... :)
2009. márc. 20. 08:59
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Kicsit megnyugodtam. Mi is a jövő hét vége felé megyünk a 12 hetes uh-ra, már nagyon be vagyok sózva.
2009. márc. 20. 09:06
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem a mellfeszülésen kívül nem volt más tünetem,de a feszülés csökkent pár napja.

11+2hetes

2009. márc. 20. 10:13
 7/7 anonim ***** válasza:

Sziasztok. Én hétfőn töltöm a 12. hetet. Eddig sem volt húúú de hányingerem, de sok émelygés volt. Ezek igazából nagyjából elmúltak, viszont 3 hete a csirkehús gondolatától is rosszul vagyok, és ez még megvan, valamint a mellfeszülés és kicsit jobban fáj a bimbóm mint eddig, illetve az a hú de ennék vm-t és fél perc múlva már nem is kell...

Szerintem nem kell aggódni, a tünetek jönnek-mennek. Nekem is volt hogy 1-2 napra nem fájt a mellem és tök jól voltam. Aztán persze megijedtem de minden oké!

Már éreztek valami változást a hasatokon?

Sok boldogságot!

2009. márc. 20. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!