Sos! Hasonló tapasztalatokra lennék kíváncsi?
Szia!
Én is ugyanígy voltam/vagyok hétfő óta, akkor volt egy kis barna foltom. A dokinál vizsgálat közben bevéreztem, azóta "csak" barnázás, de nagyon ritkán és nagyon kevés, de azért én is aggódom. Én is utrigestant (2x1)kaptam és magneb6-ot kell még szednem 3x2-t. Szintén 7 hetes vagyok.
Szóval hétfő óta fekszem és várom, hogy minden rendben legyen. Csak kedden megyek újjabb vizsgálata. Majd írd meg, hogy mit mondott a doki!
szurkolok, hogy minden rendben legyen mindannyiotoknál. ha van szívhang akkor az már klassz. az utrogestant nagyon jó, szedjétek csak, elmarad tőle a barnázás és minden. sok fekvés és pihenés, ne emeljetek nehezet, nem szabad sokat tartósan hajolgatni.
az utrogestant 12. hétig kell szedni és fokozatosan szabad csak abbahagyni!
jó pihenést!
18:29 vagyok. nekem is volt bevérzés, ettől függetlenül szedtem az utrogestant szakadatlanul.
elmúlt minden, vérzés azóta sem jelentkezett. én is sokat feküdtem, nem kell izgulni. :D
Nekem 6 hetesen volt először barnázás, utána már kis vérzés is. Akkor bementünk a kórházba és ott is tartottak egy hétig. Semmit nem írtak fel, orvosom még nem volt, mert korai terhesség, egy hét múlva terveztem az első vizsgálatot. Szóval nekem is bevérzés volt és mondták, hogy vagy felszívódik, vagy kiürül. Egy hét múlva elmúlt a barnázgatás, hazajöttem, aztán megint volt. Utána már saját dokihoz mentem és ő mondta, hogy ürülni fog és az jó is ha kiürül. Ez így is volt, a 12-ik hétig néha barnáztam, néha nem. Utána elmúlt végleg és most 32 hetes vagyok. Elvileg minden rendben...
Minden jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!