A 19hetes UH-n amnion szalagot fedeztek fel?! Tapasztalatokra lennék kíváncsi, mert eléggé megijedtem!
Az interneten utánaolvastam, bár inkább az első trimeszterben veszélyes, de nem nyugodtam meg teljesen. Az orvosom is elmondta a lehetőségeket. Kíváncsi lennék, ha valakinek fedeztek fel ilyet, mit mondott róla az orvosa, illetve minden rendben volt e egészen végig?
Köszi!
Szia! a 18.heti ultrahangon nekünk is volt ilyen, azt mondta a doki, hogy így belógott a baba mellé, de gondot nem okoz. A védőnőm is csak annyit mondott, hogy nagyon ritka eset, amikor a baba beletekeri a karját vagy a lábát és picit megszorítja, de ha belegondolsz ez a köldökzsinórnál is lehetséges. Mostanra már nincs ott ez az amnioszalag szerencsére, szóval én azt mondom ne aggódj :-)
33h km
Köszi! Igen, nekem is azt mondták, hogy egyelőre nincs a magzattal összefüggésben, de bármi megtörténhet. Csak reménykedek, hogy elszakad, eltűnik, vagy nem lesz gond. A köldökzsinór már nekem is eszembe jutott. Igaz az ember általában aggódik valamiért, megnyugodni csak akkor fogunk, ha megszülteik. :-)
Minden jót, Te már hamarosan a kezedben tarthatod!
Adri
Kérdező!
Minden rendben volt veletek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!