Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A 19hetes UH-n amnion szalagot...

A 19hetes UH-n amnion szalagot fedeztek fel?! Tapasztalatokra lennék kíváncsi, mert eléggé megijedtem!

Figyelt kérdés

Az interneten utánaolvastam, bár inkább az első trimeszterben veszélyes, de nem nyugodtam meg teljesen. Az orvosom is elmondta a lehetőségeket. Kíváncsi lennék, ha valakinek fedeztek fel ilyet, mit mondott róla az orvosa, illetve minden rendben volt e egészen végig?

Köszi!

2010. aug. 22. 17:23
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia! a 18.heti ultrahangon nekünk is volt ilyen, azt mondta a doki, hogy így belógott a baba mellé, de gondot nem okoz. A védőnőm is csak annyit mondott, hogy nagyon ritka eset, amikor a baba beletekeri a karját vagy a lábát és picit megszorítja, de ha belegondolsz ez a köldökzsinórnál is lehetséges. Mostanra már nincs ott ez az amnioszalag szerencsére, szóval én azt mondom ne aggódj :-)

33h km

2010. aug. 22. 17:28
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszi! Igen, nekem is azt mondták, hogy egyelőre nincs a magzattal összefüggésben, de bármi megtörténhet. Csak reménykedek, hogy elszakad, eltűnik, vagy nem lesz gond. A köldökzsinór már nekem is eszembe jutott. Igaz az ember általában aggódik valamiért, megnyugodni csak akkor fogunk, ha megszülteik. :-)

Minden jót, Te már hamarosan a kezedben tarthatod!

Adri

2010. aug. 22. 17:38
 3/7 anonim ***** válasza:
Én csak sok erőt és szerencsét kívánok nektek. Nekem nagyon sok idegeskedéssel járt a terhességem, megértelek és szorítok nektek. Nekem más volt, többek között amnion leválásom volt, de szerintem a doki sem tudta pontosan, hogy mi is van. Véreztem is, de hematóma nem látszott. Minden ellenére a 38. héten egészségesen megszületett a kisfiunk 3850g-al. Nekem mindig anyukám mondogatta, hogy biztos nem lesz baj, nem lehet!
2010. aug. 22. 22:05
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :-) Neked is minden jót, és gratulálok a babucihoz!
2010. aug. 23. 18:43
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia amnion szalagot nekem is láttak de azt mondták nem lesz semmi baj nagyon ritka eset én is megijedtem nagyon de aztán elmult az ilyedtségem. És egészséges babám született. Nyugi nem lesz semmi baj. Sok szerencsét és sok boldogságot kívánok.
2010. aug. 24. 20:00
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi, gratulálok a babához! :-) Remélem, nálunk is minden rendben lesz! :-)
2010. aug. 24. 20:24
 7/7 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Minden rendben volt veletek?

2013. dec. 19. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!