Ha beekelodott a feje a babanak a szulocsatornaba nektek is kisebb lett a pocitok?
Figyelt kérdés
Nekem azota kicsi lett a hasam, eddig sem volt nagy de foleg reggel arra ebredek hogy eltunik a hasam, olyan ilyeszto.(3-4napja) Mozog a baba, nincs gond csak nem ertem hova tunik el. 39+4hkm.2011. jún. 7. 15:06
1/2 anonim válasza:
:)
Lejjebb van a pocid, persze, hogy kisebbnek tűnik.
Amúgy én sokszor kivoltam, hogy milyen pici a hasam, aztán tükörben megnéztem, és jó nagy volt. Sőt most visszanéztem a képeket, és hatalmasnak tűnik. :)
2/2 anonim válasza:
Igen kisebb lett, mivel perceken belül megszületett a gyerek.
A szülőcsatornába történő beékelődés a kitolási folyamat kezdete, aminek a vége az , hogy megszületik a baba.
Nem 3-4 nap, vagy mégtöbb, után.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!