Ha kiderült, hogy beteg a babád még a terhességed során, megtartottad?
Harmadik babóca, 31éves vagyok és 10hetes várandós. Csak kíváncsi vagyok, ki hogy vélekedik erről a dologról.
Egyelőre elméleti és az is marad, bízom benne.
Szerencsére a gyerekeim egészségesek, viszont az egyik rokonunknak 6. gyereke jött és 11 hetesen mondta a doki, hogy down kóros a baba, inkább vetessék el.
Másnapig aludtak rá egyet és arra jutottak, hogy majd Isten meggyógyítja, de Isten azóta sem gyógyította meg :( és most olyan 2 éves a kislány.
Mióta Jehova tanúi lettek nem is lehet rájuk ismerni.
Szerintem BORZALMAS!
Nehéz kérdés. Miután az első kisfiúnkat elvesztettük, nagyon sokat foglalkoztunk ezzel a kérdéssel.
A második várandósságom alatt annyira de annyira vártam a babánkat! Az első baba miatt amúgy is kellett csináltatnunk jó pár plussz vizsgálatot. Minden alkalommal úgy mentem a vizsgálatokra és úgy vártam az eredményeket, hogy bármi lesz, végigcsinálom. Mert már tudtam, semmiféle vizsgálat nem jelent 100%-os biztonságot arra nézve, hogy minden rendben lesz, és arra sem, hogy valami gond van.
De! Láttam az első babánkat szenvedni, fájdalomban élni, és ezt nem kívántam volna a születendő gyerekemnek.
Ezért aztán úgy döntöttünk a férjemmel, bármi adódik, azzal a konkrét problémával próbálunk szembenézni, és annak függvényében dönteni egy pici életről.
Ma már 2,5 éves a fiam, makk egészséges, boldog, okos, huncut gyerkőc.
Minket riogattak először szívbetegséggel, majd genetikai betegséggel (főleg Down).
Küldtek szív uh-ra, majd genetikára, ez utóbbira csak az orvosom kimondott kérésére mentem el, 30 valahány hetesen. Így is, úgyis megtartottuk volna.
Ja, és született egy egészséges kisfiam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!