Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyibe kerül kb az abortusz...

Mennyibe kerül kb az abortusz és mennyi idő alatt csinálják meg?

Figyelt kérdés
2009. márc. 19. 14:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs gyerek, akkor is egy nap alatt megvan: reggel 8-tól estig! /Nem vonom kétségbe azt, aki tapasztalatból írta a 3 napot, de nálunk a kh-ban ez a gyakorlat! Tehát én sem a hasamra ütöttem./
2009. márc. 19. 19:05
 12/18 A kérdező kommentje:
köszönöma válaszokat
2009. márc. 19. 21:54
 13/18 anonim válasza:
50%
Nekem ugy volt, hogy az egyik nap bekelett feküdnöm 11:30-ra meg vizsgáltak aztán este 21:00-órakor 1 tablettát felhelyeztek és 2 órát nem lehetet fel kellni az ágyból és reggel 9:30 előtt vittek be a műtőbe és 10:00 előtt ki hoztak! Szóval majdnem fél órás mütét volt altatásal! Nekem 29000 valamennyit kellett volna fizetnem,de mivel útógondozót vagyok így ingyen volt! DE SENKINEK SEM AJÁNLOM, MERT NAGYON ROSSZ ÉS UTÁNA CSAK A MEGBÁNÁS JÖN!!!!!!!!!!!!
2009. márc. 20. 17:17
 14/18 anonim ***** válasza:
34%
Az utolsó válaszolóval teljesen egyetértek,főleg az utolsó mondattal!
2009. márc. 20. 22:50
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Carolinának üzenem!

Bocsánat, hogy nem privátban írok: egy dunántúli kh-ban dolgozom, ott van így, hogy egy nap, bár nem azon a bizonyos osztályon dolgozom, ahol az abortuszokat végzik. Én hiszek neked is, elképzelhető, hogy máshol máshogy van.

Neharagudj, hogy ilyen árnyaltam írtam, de az egészségügy mindig is kényes téma volt és nem épp publikus...

Bocsi az OFF-ért!

2009. márc. 22. 13:41
 16/18 anonim ***** válasza:
83%
Nekem eddig 2 is volt és mindkettő ugyanúgy zajlott le. Reggel 8-ra befeküdtem a kh-ba, 9-kor meg kaptam a tágítópálcát (laminária) és vissza kellett feküdnöm. Kb 5-6 óra míg tágulsz annyit, hogy tudjanak műteni. Az én műtétem 18perces volt. Megfigyelésre bentartottak éjszakára és reggel a vizit után mehettem kísérővel. (nem szültem még előtte és az egyik abortuszom missed ab volt)
2009. ápr. 7. 12:49
 17/18 anonim válasza:
100%

Sziasztok! Hétfő reggel bementem a kórházba,és felhelyezték a tágitott ( egy pálcika,amely tengeri algából van). Nem fáj,csak kelemttlen érzés. 1 órát pihened kell,és másnap műtenek,amely természetes alatatással van.

Én sajnos nem régen voltam egy ilyenen. 30.000 forintba kerül,de ha nem tudod kifizetni, akkor kérhetsz támogatást rá,és 10.000 forintért megcsinálják.

2009. szept. 28. 09:34
 18/18 anonim ***** válasza:
7%

557 Amint az ondó és a petesejt egyesültek, egy végtelenül szép fénysugár képződik. Ez

a fény olyan, mint egy nap, az Úristen és végtelen szeretetének ragyogásából fakad.

558 Ebben a pillanatban az Isten által alkotott lélek már érett és felnőtt, ez egy képmás,

és Istenhez hasonló. Ez a fiatal élet belemerül a Szentlélekbe, mely Isten szívéből ered.

559 A megtermékenyített nő öle megtelik ezzel a fénnyel, az Úr és az általa újonnan

alkotott lélek egyesülésének ragyogásával. És ha ők (a gyilkos nő és az abortuszt végző)

fogóval megfogják, és szétdarabolják ezt a gyereket, ó, hogy harcol ez az apró lény az

életéért!

560 Láttam, hogy megremegett és megborzongott az Úr, mikor ezek ezt a lelket a kezéből

kiszakították. Amikor egy ilyen babát megölnek, az olyan keservesen sír, hogy az egész

menny megremeg és reng. Az én esetemben, amikor megölettem a babámat, szívtépő

kiabálást hallottam, hangosat és erőset.

561 Hallottam, amint Jézus nyögött a kereszten, és láttam fájdalmát e miatt a lélek miatt,

és minden olyan lélek miatt, akit elhajtottak, és elvették tőle a jogot az élettől. Jézus

pillantása a kereszten tele volt fájdalommal, leírhatatlanul szenvedett. Aki ezt látná, biztos,

hogy soha többé nem végeztetne abortuszt. (Megszakítja az előadást, és újra sírni kezd.)

562 Kérdezem önöktől, hány abortuszt végeznek ezen a világon? Egy nap? Egy

hónapban? Le tudják mérni bűneink rettentő méreteit? A tömeggyilkosság mértékét, a

fájdalmat és szenvedést, amit az Istennek okozunk, neki, aki olyan kegyes hozzánk, és

szeret minket, mi pedig, mint szörnyetegek egyre csak bűnözünk.

563 És mindaz a fájdalom, amit saját magunknak is okozunk, és életünk gonoszsága, ami

minket is hatalmába kerít.

Az abortusz a legsúlyosabb bűn, ami minden bűnnél nagyobb

564 Minden alkalommal, amikor egy magzat, egy ártatlan gyermek vére kifolyik,

tűzáldozatot mutatunk be a Sátánnak, hatalma egyre jobban nő a Földön. Ez a lélek

kétségbeesetten segítségért kiabál, de senki nem tudja, vagy nem akarja meghallani! Még

egyszer megismétlem önöknek: ez érett, felnőtt lélek, ha nincs is kifejlődött teste, de minden

része már megvan. Mint az almamagban, minden benne van, hogy terebélyes fa legyen

belőle.

565 A testnek fejlődni és nőni kell, de a lélek már készen van. Ez a kiáltás, ami a fiatal

életből kitör, amikor megölik, megrázza az eget. A pokolban győzelmi ordítás tör ki, mint egy

futballmeccsen, amikor gólt rúgnak. A pokol olyan, mint egy stadion, óriási belátható

területen rengeteg démon, ördög és alördög van, akik diadalittasan ordítanak.

566 A démonok rám öntötték a gyermekem vérét, ami a lelkiismeretemben volt, és

azoknak a vérét, akiket arra bíztattam, hogy vétesse el a gyermekét. És az én világos

lelkem átláthatatlan sötétséggé vált. Miután elvétettem a gyermekemet, érzéketlen lettem a

bűnökre, valóban azt hittem, hogy nincsenek bűneim.

/Akit villámcsapás ért/

2010. júl. 17. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!