Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Holnap megyek 12hetes uh ra...

Holnap megyek 12hetes uh ra de igazság szerint már 13hetes leszek izgulok nehogy valami baj legyen ja és mitöl van az hogy a csiklóm nagyon piros és nagyon viszket?

Figyelt kérdés
2009. márc. 19. 11:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem abból nem lehet baj,ha egy héttel később mész.Úgyis megkérdezik hány hetes vagy. Nálunk legalábbis így volt. A második felére nem tudom a választ,de lehet valamilyen gomba. Menj el a dokidhoz.
2009. márc. 19. 11:50
 2/5 anonim ***** válasza:

Az, hogy nem napra pontosan 12 hetes vagy, nem gond, csak szólj a dokinak, hogy értse, miért lát esetleg nagyobb babát, mint szokott.

A csikló égés-viszketés viszont gond is lehet, ha van lehetőséged, egyből vizsgáltasd is meg magad. Kis gombaölő gyógyszer, kenőcs segíteni fog. Ne izgulj, nem ciki, terhesen az ember lánya fogékonyabb a fertőzésekre!

2009. márc. 19. 11:52
 3/5 A kérdező kommentje:
de gomba nem lehet mert csak piros és azt lvastam hiogy a gomba más miylen
2009. márc. 19. 11:53
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
És ezt a nagy okosságot hol olvastad? Hidd el, hogy lehet gomba!
2009. márc. 19. 12:01
 5/5 A kérdező kommentje:
oké akkor megnézetem holnap
2009. márc. 19. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!