Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan kell megfogadni egy...

Hogyan kell megfogadni egy orvost?

Figyelt kérdés
Hogy kezdjek hozzá? 18 hetes vagyok, még nincs orvosom, nem is akartunk, mert eddig minden rendben volt. De kiderült, hogy nagyon mélyen van a lepényem, ami miatt már véreztem is és 12 hetes korom óta folyamatosan barnázok. Ezért aggódunk és arra gondoltunk kéne egy doki, hátha többet foglakozik a kérdéseinkkel. Ugyanis így hiába kérdezősködök, nem igazán kapok válaszokat. Sőt egyszer mikor majdnem elvetéltem (12.hétben) csak pénzért volt képes az ügyeletes doki meg UH-zni a kórházban. Ez tiszta szégyen!!!
2009. márc. 19. 08:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Én kb. a 20.hét környékén említettem neki,hogy szeretnék nála szülni/és persze előtte is és végig hozzá jár/tam/ok/.Ő láthatóan nagyon örült és megköszönte a bizalmat.
2009. márc. 19. 08:41
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez tényleg nagyon gáz, amit írtál, hogy pénzért UH-zott.

Én, amikor kiderült, hogy terhes vagyok már akkor mondtam az orvosomnak, hgoy mindenképpen nála szeretnék szülni.

Tehát csak annyit kell tenned, hogy elmész a kiválasztott orvoshoz, és megmondod neki, hgoy nála szeretnél szülni.

Boldog babavárást, jó egészséget!

5,5 hós kislány anyukája

2009. márc. 19. 09:11
 3/4 anonim ***** válasza:

szió

melyik korhazban szulsz?

en nodokit valtottam a 36. heten, az uj nodokimmal csak a korhazban talalkoztunk, igy eleg furan volt "magandokim" a vegen (nem kert penzt, mindig akkor mentem, amikor ugyeletes volt), szimpatikus volt nagyon, mondtam neki, hogy szeretnek nala szulni, mondta, hogy o is ugy gondolta, mondtam, hogy jó, akkor ezt tisztaztuk :) Abszolut nem bantam meg, még a sokadik napon is bejott, amikor itthon voltunk, akkor is telefonált, hogy hogy vagyunk, amikor gond volt a szoptatassal, akkor is segitett, pedig az mar tenyleg nem az o feladata (ja, nem adtunk neki milliokat a szulesert, 30 ezer forintot kapott ő is, meg a szuleszno is).

apropo, szuleszno. nagyon fontos a szuleszno, ha termeszetesen szulsz, akkor mindenkeppen fogadj, szerintem van olyan fontos, mint a nodoki.

Tudom, durva pár óráért 20-30 ezret kiadni, de nagyon fontos pár óra, és a hozzáértést kell megfizetni. (én inkább adtam kevesebbet a nődokinak, és volt szülésznőm is, nem bántam meg, elhúzódó szülés volt, nagyon kellett mind a kettő)

2009. márc. 19. 09:40
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nagyon durva ami veled történt.Egyetértek,hogy ez szégyen.Én pont tegnap váltottam (az előzővel nem voltam megelégedve)fogadott orvost és 18 hetes vagyok.Amikor bementem hozzá elmondtam,hogy még nem jártam nála, x hetes terhes vagyok és szeretném ha elvállalná a továbbiakban a terhesgondozásom.Ő rá bólintott és elkérte az addig összegyűjtött papírjaimat.Utána már ment minden a maga útján.A szülésre még nem kértem fel,majd később úgy 34.hét környékén.Remélem minden rendben lesz veletek és sikerül találnotok egy lelkiismeretes, segítőkész orvost.Minden jót kívánok!

2009. márc. 19. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!