Hogyan kell megfogadni egy orvost?
Szia!
Ez tényleg nagyon gáz, amit írtál, hogy pénzért UH-zott.
Én, amikor kiderült, hogy terhes vagyok már akkor mondtam az orvosomnak, hgoy mindenképpen nála szeretnék szülni.
Tehát csak annyit kell tenned, hogy elmész a kiválasztott orvoshoz, és megmondod neki, hgoy nála szeretnél szülni.
Boldog babavárást, jó egészséget!
5,5 hós kislány anyukája
szió
melyik korhazban szulsz?
en nodokit valtottam a 36. heten, az uj nodokimmal csak a korhazban talalkoztunk, igy eleg furan volt "magandokim" a vegen (nem kert penzt, mindig akkor mentem, amikor ugyeletes volt), szimpatikus volt nagyon, mondtam neki, hogy szeretnek nala szulni, mondta, hogy o is ugy gondolta, mondtam, hogy jó, akkor ezt tisztaztuk :) Abszolut nem bantam meg, még a sokadik napon is bejott, amikor itthon voltunk, akkor is telefonált, hogy hogy vagyunk, amikor gond volt a szoptatassal, akkor is segitett, pedig az mar tenyleg nem az o feladata (ja, nem adtunk neki milliokat a szulesert, 30 ezer forintot kapott ő is, meg a szuleszno is).
apropo, szuleszno. nagyon fontos a szuleszno, ha termeszetesen szulsz, akkor mindenkeppen fogadj, szerintem van olyan fontos, mint a nodoki.
Tudom, durva pár óráért 20-30 ezret kiadni, de nagyon fontos pár óra, és a hozzáértést kell megfizetni. (én inkább adtam kevesebbet a nődokinak, és volt szülésznőm is, nem bántam meg, elhúzódó szülés volt, nagyon kellett mind a kettő)
Szia!
Nagyon durva ami veled történt.Egyetértek,hogy ez szégyen.Én pont tegnap váltottam (az előzővel nem voltam megelégedve)fogadott orvost és 18 hetes vagyok.Amikor bementem hozzá elmondtam,hogy még nem jártam nála, x hetes terhes vagyok és szeretném ha elvállalná a továbbiakban a terhesgondozásom.Ő rá bólintott és elkérte az addig összegyűjtött papírjaimat.Utána már ment minden a maga útján.A szülésre még nem kértem fel,majd később úgy 34.hét környékén.Remélem minden rendben lesz veletek és sikerül találnotok egy lelkiismeretes, segítőkész orvost.Minden jót kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!