Hogyan kell megfogadni egy orvost? Ti mit mondtatok neki?
Én szó szerint ezt mondtam:
"Doktor Úr! Szeretném ha Ön lenne jelen életem legszebb óráiban és világra segítené a babánkat!"
A doki érteni fogja ebből h mi a szitu..
Nekem sincs fogadott orvosom, viszont egy nagyon kedves dokihoz járok vissza, és mindig vár. Aztán megkérdezte karácsony előtt, hogy lenne még kérdésem esetleh, én meg megkérdeztem, hogy jelen lenne-e a szülésnél, mert nagyon szeretném..stb.
Mondta, ogy természetesen, pénzt nem kért, ígérte, hogy tökéletes kiszolgálást kapok. Imádom!
Szia!
Ezzel a kérdéssel én se voltam igazán tisztában, kérdezgettem is másokat, hogy csinálták. Egy csomóan azt mondták, meg kell kérdezni a dokit, akihez jársz (feltéve, ha jársz) és azt is, hgoy mennyit kér. Na, hát nekem ez nagyon nem tetszett volna, mi az hogy kérdezzem, meg mennyi a szülés. Én úgy vagyok vele, hogy majd adok annyit, amennyit gondolok (bár most egy kicsit ezzel is meg vagyok lőve, mert kiderült ikrek :) ) és majd akkor adom oda, ha már tudom,minden rendben van, kb. mikor hazajöhetünk. Amúgy meg én jártam eddig is orvoshoz (magánrendelőbe), és szerintem ő is úgy volt vele alapból, hogy akkor ő is marad az orvosom, amikor szülni fogok. (már 4 éve hozzá járok, így jobb, mert ki is alakult azóta a bizalom) Legutoljára,mikor nála voltam, azért megkérdeztem, hogy mikorra ki vagyok írva, akkor itthon lesz-e, mert persze pont nyár közepére vagyok. Viszont ha még nincs orvosod, akkor is egyértelmű, ha most elkezdesz járni valakihez, hogy valószínű őt akarod. De ha meg akarod kérni, hogy ő legyen, akkor meg csak úgy mond neki, hogy ezt szeretnéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!