Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi ertelme van a joslo fajasok...

Mi ertelme van a joslo fajasoknak?

Figyelt kérdés
Mar 4 napja tart ez a derekfajas, haskemenyedes, de semmi rendszer nincs benne. Mar ket este is atsugarzott az alhasamba, meg ma is parszor. Mar nagyon unom, mert ennek nem sok ertelmet latom, es mara mar csak nyugos vagyok az egesztol. Szivesebben vennem, ha csak az igazi fajasokat ereznem.... 39 hkm
2011. jún. 4. 16:38
 1/2 anonim ***** válasza:
A méhed felkészül az előtte álló feladatra - ez nagyon is fontos, úgy fogd fel, mint egy edzést a nagy verseny előtt. Ráadásul a jóslók hatására elkezdhetsz szépen kinyílni és annál könnyebb lesz a szülésed, minél hatásosabbak voltak a jóslófájások. Tudom, hogy nehéz, én már egy hónappal korábban elkezdtem, de az is igaz, hogy a kisfiam az első rendes fájástól számítva két órán belül a kezemben volt. :-) Kitartás! :-)
2011. jún. 4. 16:43
 2/2 A kérdező kommentje:
A legelso 35 hetesen volt, vagy ket oran keresztul, aztan 37 hetesen 2x, es most megint mar 4 napja. Szerda este majd' megorultem, ugy fajt a hasam is.... :((
2011. jún. 4. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!