Van értelme málnalevél teát inni ha már 2 ujjnyira nyitva vagyok? 39hkm
Figyelt kérdés
2011. nov. 16. 15:10
1/4 anonim válasza:
Nincs sztem. A 2 ujjnyi már beindult szülés jelent - doki mondta, igy nekem be se irta soha. Nem engedhetett volna már haza. Persze még hetekig egyben voltam. 38. héten már bő 2 ujjnyi volt, 39 hétre született, 2 óra alatt az első fájástól. Még jó, hogy beértünk :)
2/4 anonim válasza:
Elvileg segíthet szülésnél is a tágulásban. Én lelkesen ittam 3 hétig, de semmit nem ért. Mondjuk bajt nem okoz, hátha neked segít...
3/4 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy nem a tágulást segíti, csak felpuhítja a méh izomzatát, és így könnyebben mehet a tágulás, illetve a felpuhult izomzat kevésbé reped, szakad!
Én ittam a teát mindkét terheségemnél, és nem is szakadtam repedtem sehol sem. A doki mondta, hogy nagyon jól felkészítette a méhemet a szülésre.
Egyébként ihatod, ha a doki nem küldött a kórházba, akkor nincs gond szerintem.
Nekem is bő két ujjyni volt 38hetesen, és simán hazamehettem, pedig Pesten szültem, és 100km-re vidékre utaztunk haza. Az más kérdés, hogy sokat már nem voltunk otthon- másnap már mentünk is vissza, és nagyon gyorsan meg is született a babánk. :)
Könnyű szülést neked!!
4/4 anonim válasza:
Ártani nem tudsz vele, max használ. Nekem bejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!