Sos. Ha nyitva van a méhszájam akkor azt érezhetem?
Azt, hogy nyitva van, nem érezheted, azt, hogy nyílik viszont igen, ez kellemetlen, szúró érzés valahol a csípőcsont mögött.
Te nem tudod megnézni (tükörrel sem) vagy kitapintatni, ez utóbbit ne is próbáld, mert csúnya fertőzést vihetsz be magadnak.
Ha esetleg nyitva is volna a méhszájad, a gyerek nem csúszik ki, ettől ne aggódj, nem tud ilyet művelni (ha így lenne, akkor időnként kipottyanna egy-egy gyerek anyukájából az utcán a terhesség vége felé. komoly meló nyitott méhszáj mellett is a szülés).
Nem lehet érezni, csak ha nyílik.
Legalábbis nekem eszméletlen jóslóim voltak a 29.-30. héten. Baromira szenvedtem, csak feküdtem és lihegtem volt hogy fél óráig is. Aztán 32. heti vizsgálatkor kiderült hogy 4 cm-re végig! nyitva vagyok. Be is fektettek, de semmit nem csináltak.
A kisasszony 39+4 hétre született, villámgyorsan, fájdalom nélkül :) mert azt mondták az első pár centi a fájós utána már gyorsan megy és tényleg :)
Az előttem szólók már mindent leírtak.
Én kiegészítésképp annyit tennék hozzá,hogy nekem kinyílt úgy 2 ujjnyira,hoyg észre sem vettem.
Ez a 32. héten volt,be is fektettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!