Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt kismama táppénzen?

Van itt kismama táppénzen?

Figyelt kérdés

Ez az első hónap, hogy táppénzt kapok. Vagyis szeretném tudni, hogy mikor vannak a kifizetések? Kb? Hol tudodk esetleg utána nézni?

Már az OEP honlapján próbáltam, de ott nem lehet eligazodni.

2011. jún. 3. 09:29
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
A táppénzt a munkahelyed fizeti ki hisz oda is kell leadni a táppénzes papírokat az aktuális hónap utolsó napjáig,nálunk 9 ill. 10ig rajta kell lennie a számlán a pénznek ...
2011. jún. 3. 09:36
 2/6 Akire77 ***** válasza:
Szia már 5 hónapja táppénzen vagyok,nekem a gégem kifizetőhely és ők intéznek mindent,és ugyanakkor kapom mint a fizetésem.én 50 százalékát kapom a fizumnak.mondjuk ha a munkahelyed nem kifizetőhely akkor lehetnek sajnos csúszások sajna mert a tb ráér.nem akarlak elkeseríteni ,de az eggyik barátnőm 3hónapig semmit sem kapott.ugyhogy tényleg érdemes rákérdezni a munkahelyeden.tul sokat nem tudtam segiteni.de gondolom vannak itt nállam sokkal okosabbak.
2011. jún. 3. 09:38
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha a munkáltatód tb. kifizetőhely, akkor ők utalják, azon a napon, amikor a fizudat kapnád. Ha nem kifizetőhely, akkor az oep fizeti, legkésőbb a következő hónap 10-én. Itt azért megjegyezném, hogy az első kifizetés csúszhat, ha a munkáltatód vagy te nem minden papírt adtatok le, így előfordulhat, hogy 2-3 hónap csúszás is.
2011. jún. 3. 09:55
 4/6 A kérdező kommentje:

Oh! Köszi a válaszokat! Próbáltam már elérni a pénzügyes csajt, de nem igazán lehetett. Majd még próbálkozok. Remélem, hogy jövőhéten már lesz a számlán pénz :-)

Még egyszer köszi!

2011. jún. 3. 10:01
 5/6 anonim ***** válasza:
február óta vagyok táppénzen, az első adag kb 1 hónapja jött meg, de azóta küldik rendszeresen! Nekem mondjuk 2 heti adagokban
2011. jún. 3. 10:37
 6/6 anonim ***** válasza:
szia.én március 7-től vagyok táppénzen.minden hónapban el kellett küldenem a cég könyvelőjének és csak május végén utalt először akkor is 40000 ft előleget.most úgy van hogy júni 9ig meg kell hogy kapjam az eddigi összes pénzt egybe,amivel tartoznak nekem.ja meg februárban 1hetet voltam beteg táppénzen amit a munkáltató fizetne de még mindig nem fizetett.engem is érdekelne hogy hol lehet utána nézni.remélem neked hamarabb utal a cég mint nekem
2011. jún. 3. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!