Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit mondtok megehetem még?...

Mit mondtok megehetem még? Nem lesz belőle bajom?

Figyelt kérdés
Rámjött a húsleves ehetnék de mire megcsinálnám az igazit elmenne a kedvem.Ezért csináltam zacsisat.De a zacskóra rá van írva hogy 2008.05 ig fogyasztható.Megehetem még szerintetek?És ha csak pár kanállal ennék belőle az íze kedvéért?
2009. márc. 18. 13:21
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Ez így van 13:36-os.Igazad van .Akkor kiborítom!És bocsi hogy így szólítottalak de nemtudtalak máshogy megszólítani.Köszi!
2009. márc. 18. 13:39
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez "aranyos" dehogy megy el az ilyesmitől:)

Ez csak egy népi beszólás:)

(képzeld el, hogy minden megkívánt sütit/csokit/ropi/sültett/gyümit/zöldet megeszel válogatás nélkül, össze vissza, a fix 20kg plusz garantált, sajna:), és a pénztárcád sem bírná:))

(a magas só tartalma miatt alapból nem enném meg a zacsis levest, mert köti a vizet, és terhesen nem jó felvizesedni, tapasztalom. lejártat meg pláne)

Boldog Babavárást

2009. márc. 18. 13:41
 13/16 anonim ***** válasza:
13,36-os vagyok :-))))))))))) Aranyos vagy, hogy igy szólítottál, persze, értem, nem tudsz másképp, de igy is értettem ,hogy nekem szólt. Sajnálom, hogy lebeszéltünk róla, de csak az aggodalom szólt belőlünk. Nehogy bajotok legyen! :)
2009. márc. 18. 13:44
 14/16 A kérdező kommentje:
Rendben van és köszönöm az aggódásotokat nagyon aranyosak vagytok és mindenkinek sok sikert az életben!!!!
2009. márc. 18. 13:46
 15/16 anonim ***** válasza:
Ha 1 baba elmegy, nem hinnem hogy attol lenne, hogy megkivansz valamit es nem eszed meg azonnal ott helyben. Eleg keves ember szuletne a foldre...gondolj Etiopiara, tuti megvarod az anyukadat a levessel ;-)
2009. márc. 18. 15:09
 16/16 A kérdező kommentje:
Persze hogy megvárom mért ne várnám?Mért kérdezted?Bár ettem egy epret ami hatalmas így már jobban fogom bírni.Köszi a választ.
2009. márc. 18. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!