Szerintetek uj vagy használt légzésfigyelőt vegyek? Félek hogy a használt nem működne.
Attól függ, hogy anyagilag hogy éri meg neked jobban.
Én sosem veszek műszaki cuccból használtat. Ha van garancia még, ha nincs. Inkább összeszedem rá a pénzt :)
Igaz, én babakocsit és semmi egyéb babafelszerelést nem vettem használtan.
Olvastam olyanokat, hogy nem csak kedvem, de gusztusom nem volt hozzá. De persze, ettől függetlenül lehet nagyon jókat is kifogni a neten, csak alaposan meg kell tekinteni, hogy milyen!!!
Nekem bejött a használt. Én 2 gyerekkel használtam már, most úton a harmadik. Kölcsönben is volt többször, mindenkinek bevált. Angelcare márka.
Bérlés szívás, ha csak fél évig bérled, akkor is több, mint a megvétel. Itt 3 éve 4000 Ft volt/ hó.
(Utolsónak: Persze, egy csomó minden nélkül felnőttünk. Nem volt eldobható pelenka, bébiőr, tápszerek...és még sorolhatnánk. Azokat sem vennéd igénybe, mert hogy felesleges, te is megvoltál nélküle? Nekem annyira fura ez a kifogás... Nem kell mindenkinek légzésfigyelő, de ez az indok engem zavar. Mert igen, felnőttek nélküle a gyerekek akkor is, csak kevesebb :( - statisztikát mutattak anno a Madarászban, mikor voltam tanfolyamon, hogy mit kell tenni, ha beriaszt arról, hogy hány setben volt hasznos, és mentett életet)
uccsó vagyok:
Bocs, látom, anyukád hivatkozik erre :) Akkor lesznek még "csatáitok", ha te nem a 20-30 évvel ezelőtti trendet fogod követni a csecsemőgondozásban... Nekem anyósom volt így, szerinte "mérgeztem" a gyerekeket avval, hogy 6 hóig csak anyatejet kaptak :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!