Szerintetek ilyenkor mi a teendő?
Figyelt kérdés
Nem annyira idevág a kérdés,de mivel itt már mindenki vett vagy fog venni kiságyat,így úgy gondoltam többen hozzá tudtok szólni a témához!Április elején vettünk egy kombi kiságyat ami heverővé alakítható később!Most akartuk összerakni,de nem sikerült,mert egy elem el lett cserélve gyárilag amit 3 nap után elismert a gyártó és a bolt is!E-mailen keresztül küldtünk képet,meg írtuk,hogy mi a helyzet!Elismerték,hogy ők hibáztak,de viszont azt kérik,hogy mi menjünk el a jó alkatrészért és vigyük el a rosszat!Mi 100 km-re lakunk a bolttól és úgy gondolom,hogy nem nekem kellene szaladozni azért amit ők rontottak el!Véleményt szeretnék és tanácsot kérni,hogy ti mit tennétek a helyünkben!2011. máj. 31. 20:20
1/7 anonim válasza:
Felhívnám/ emailt írnék nekik hogy küldjék ki te visszaküldöd, vagy hozzák ki és visszaadod.
Vagy vegyék vissza és fizessék ki a kiságyat.
Csak határozott légy, ez a lényeg
2/7 anonim válasza:
Ha ők nem juttatják el hozzátok, talán egyszerűbb, ha lapszabászaton, vagy egy asztalossal levágatjátok a hiányzó darabot. A kettő közül valamelyik biztos van a közeletekben. Azért annyit utaznotok sokkal többe kerülne.
3/7 anonim válasza:
Ha meg így sem akarják ahogy az első írja, akkor említsd meg nekik a fogyasztóvédelmet. Ez tuti hatásos.
4/7 anonim válasza:
Én visszavinném, de előtte megegyeznék velük, hogy mit adnak kárpótlásul, Szerintem így jutsz dülőre velük a leggyorsabban. Valami kiegészítő...
5/7 anonim válasza:
Így van!
Illetve, ha már elismerték, hogy az ő hibájuk, akkor nekik kötelességük javítani a helyzeten. És ha nektek kell visszamenni, akkor fizessék az utat, időtöket.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm,hogy ilyen gyorsan és sokan válaszoltatok!Megírta nekik a férjem,hogy hozzák el ide a jót mi meg visszaadjuk a rosszat,de még nem reagáltak rá semmit!Kíváncsi leszek,hogy mit reagálnak rá!10 hetem van elméletileg a szülésig,addig majdcsak eljut hozzánk!
2011. jún. 1. 09:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!