Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez hogy megy? Mi ilyenkor a...

Ez hogy megy? Mi ilyenkor a teendö? Lehet-e olcsobb? (infók lent)

Figyelt kérdés
Az történt h védekeztünk(félreértés ne essék az elejétől kezdve fenn volt az óvszer)viszont a menstruáció nem jött és a teszt is azt mondta h pozitiv!a gyermeket nem szeretnénk megtartani mert az anyagiak nem megengedettek!voltunk ugye a családvédelmiseknél akik azt mondták h 29 700ft az abortusz!mondták ugyan mikor van kedvezmény de csak barátnőm részéről,engem ilyen esetben meg sem kérdeznek az anyagiakról?(én munkanélkülin vagyok)és hát valljuk be nem kis pénz az a 30ezer!az már csak hab a tortán hogy nagyon vetélés gyanus a helyzet de még nincs kinyílva a méhszáj(remélem jól írtam)szóval szeretnék valami információt kérni aki volt már ilyen helyzetben!a válaszokat elöre is köszönöm!
2011. máj. 30. 11:02
 1/3 anonim ***** válasza:
70%

Figyelj, semmi sem biztos. Semmi garanciátok sincsen arra, hogy az a baba el fog menni.

És 30 ezer nem drága összeg egy ilyen beavatkozásért. Azt pedig alap, hogy a te fizetésed senkit nem érdekel ebben a témában.

2011. máj. 30. 11:23
 2/3 anonim ***** válasza:
17%

Egy embert akartok megölni és te az anyagiakon aggódsz????? Az abortusz gyilkosság, hiába védekeztetek, aki szeretkezik, az számoljon azzal, hogy lehet belőle terhesség, hiába használ óvszert. Ha nem vagytok képesek viselni a következményeket, akkor nem kell szexelni, ilyen egyszerű.

Ha semmiképp nem akarjátok a picit, hordja ki a barátnőd, szülje meg és adjátok örökbe. A várandósság és a szülés alatt felmerülő költségeket nyílt örökbeadásnál az örökbefogadó pár fogja vállalni, ti pedig nem váltok gyilkossá, sőt, még esélyetek lesz arra is, hogy később, ha már akarjátok, lehessenek gyerekeitek.

2011. máj. 30. 11:27
 3/3 anonim ***** válasza:
Ketten nem tudtok összedobni 30.000Ft-ot? Mert a szavaidból úgy vettem ki, hogy neked kell fizetni az egészet.
2011. máj. 30. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!