Még nem érzem, hogy mozogna a babám. Ki hol érezte és mit?
Én is nagyon aggódtam már az elsőnél. Éppen a Hévet vártam és a könyvesbolt kirakatát nézegettem, amikor arra gondoltam, hogy ha ma sem érzem, akkor nagyon nyugtalan leszek. Megjött a Hév, elindultam. És akkor megéreztem. Olyan volt, mintha két kicsi ujjával kaprgált volna odabant: "Itt vagyok, Anyu!". Egész úton vigyorogtam. Biztos sokan néztek idiótának.
Ne izgulj, előbb utóbb biztosan tudni fogod, hogy az, az. Sokan hasonlítják buborékoláshoz vagy pillangókhoz. A másodiknál már tudni fogod, hogy mire figyelj. :)
Én nem bugyborékolást éreztem, meg csikit! Én a 17. héten éreztem először, persze akkor még én sem voltam benne 100%-osan biztos, hogy ő az, de a 18. héttől már folyamatossá vált és akkor tudtam, hogy előtte is ő volt, csak gyengébben. Én nem háton fekve éreztem először, hanem amikor előre görnyedve ültem. Gondolom egyre jobban nem tetszett neki és úgy gondolta, tudtomra adja, hogy ez neki nem ok! Én lent éreztem akkor egészen a pocim alján. Aztán persze változott, mert vándorolt akkortájt sokat a kisfiam. Most meg.....a pocimban nincs olyan hely, ahol még nem járt! :)
29 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!