Miert ovnak annyira a munkatol terhesen,8hetes vagyok es mindenki megbotrankozik hogy visszamegyek dolgozni, miert?
Én a 26. hétig dolgoztam gyerekközösségben. Nem fizikai munka, de bizony elfáradtam a nap végére így is. Ezt leszámítva nem esett nehezemre, boldogan teljesítettem a feladatomat minden nap.
Én azt gondolom, hogy ezt úgyis te tudod felmérni és mérlegelni. Majd ahogy te jónak látod, ahogy bírod, úgy tudod alakítani.
Nekem is többen mondogatták, hogy minek csinálom. Én ezekkel a megjegyzésekkel nem törődtem és addig nem írattam ki magam, amíg nem éreztem, hogy eljött az ideje.
Szerintem ez ilyen egyszerű.
Mindenesetre azért igyekezz azon lenni, hogy minden nap tudj pihenni, ne merülj ki!!
Boldog babavárást kívánok!
szia, szerintem is neked kell erezned h mennyire birod. a vegyszerekkel es cipekedessel azonban vigyazz. de ha meg nem erzed a szuksegesseget es nem eroltet akkor persze dolgozz, de pihenj is azert. En 18 hetes vagyok es meg en is dolgozom. igaz en iroasztal mellett ulok de kemeny szellemi munka es eleg stresszes. engem azert faraszt egy kicsit foleg a reggeli felkeles de meg birom, tehat en is dolgozom. egyenlore azt mondom szules elott min 3 hettel ki szeretnem magam irattatni aztan majd meglatjuk, a valosag mit hoz.
szerencses babavarast
18 hetes kismami
Én a 33. héten hagytam abba a munkát - gyermekközösségben-, mert lejárt a szerződésem. Még bírtam volna tovább is.
Viszont ha jött volna valami járvány (influenza, himlő, stb), akkor tuti nem mentem volna.
Neked kell mérlegelned. Ha bírod, akarod, nem veszélyes a munkád a babára, akkor csináld, amíg jól esik!
Szióka!
Én Tesco-vevőszolgálaton dolgoztam a 32.hétig.Szivesen dolgoztam volna még,de a főnökasszonyom elzavart szabadságra utána meg táppénzre!
Tényleg addig dolgozz amíg érzed,hogy nem túl fárasztó a számodra a munka!A terhesség nem betegség,hanem egy állapot!Az,hogy mások mit mondanak az ne érdekeljen.
Jó egészséget kívánok,és boldog babavárást!
szia!
első terhességemnél én is ülőmunkát végeztem, és 8 és fél hónapig dolgoztam. nagyon pici volt a hasam, azt mondta a védőnő, hogy a sok üléstől nem tud szép nagyra nőni, mert nyomódik. persze én jól éreztem magam, így úgí gondoltam, nem lehet baj. a terhességem 38. hetében a kisfiam meghalt a méhlepény elégtelensége miatt. lehet, hogy semmi köze nem volt hozzá a munkának, de most 6 hetes vagyok és két hét múlva megyek táppénzre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!