Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyi csomagot vigyek a...

Mennyi csomagot vigyek a szüléshez?

Figyelt kérdés
Két táska van bepakolva az egyik egy kisebb amit a szülőszobára gondoltunk.A másik majd a benléthez.A kérdésem az lenne,hogy amikor bemegyünk a kórházba szülni elég hogyha csak a kicsit viszem magammal?Miután megszültem valaki behozná a nagyobbat is.Vagy ti hogy oldjátok meg?
2011. máj. 28. 22:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Nálunk úgy volt,hogy a csomagtartóban volt mindkettő,a szülőszaobára csak a kicsit vittük.Szülés után a férjem felhozta a nagyot.
2011. máj. 28. 23:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Én mindent vittem!A szülőszobában van öltöző, és ott elzárták addig míg szültem!Aztán a nővérek szépen behozták a szobámba!
2011. máj. 28. 23:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Én vittem mindkettőt (természetesen külön csomagolva)! Az egyiket bezárták az öltözőbe! Nekem másfél napos volt a vajúdási szakasz szóval, a tanácsom, hogy gondolj arra, hogy legye nálad a kis csomagban is: tusfürdő, 2 papucs, törölköző,ásványvíz, pohár, papírjaid, zsebkendő, Wc-papír! Remélem tudtam segíteni!
2011. máj. 29. 00:54
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen ezeket mind bepakoltam a kis csomagba is.Természetesen ha valami nagyon kellene utánam tudják hozzni.Mi taxival mennénk be ezért is gondoltam h nagyobb csomagot majd utánam hozzák.Remélem jó lesz igy.
2011. máj. 29. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!