Barátnőmtől kaptam egy lányneves könyvet, de egyik név sem tetszik. Tudnátok nekem mondani különlegesebb neveket? Hanna, zoé és társaik kizárva. A párom vezetékneve 4betűs, úgyhogy valami hosszabb nevet szeretnék. Előre is köszi.
Kezdenek divatba jönni a régi magyar nevek,szerintem azok között sok olyan nevet lehet találni,ami különleges,szép és ritka.Ezek közül van jó pár ami nem található meg minden utónévkönyvben.
2011. máj. 28. 21:20
12/25 anonim válasza:
A mi vezetéknevünk is 4 betűs, és a kislányunkat Viviennek neveztük el. A kis tesót, majd egyszer...ha , és lány lesz, Dorka lesz, talán, másik lány nevet már nekünk is nagyon nehéz lesz kitalálni, de a Vivien, rögtön jött, és nem változtattunk egyszer sem, nem volt kérdéses.
2011. máj. 28. 21:21
13/25 anonim válasza:
Annabell, Rozina, Florentina, Izabella, Johanna, Kamilla, Titanilla, Veronika, ennyi jut eszembe, ami hosszú. nekem csak rövid lányneveim voltak:)
2011. máj. 28. 21:23
14/25 anonim válasza:
A játszótéren nálunk van egy rövid, egyszerű vezetéknévhez tartozó Zille.
Nekem nagyon megtetszett ez a név.
2011. máj. 28. 21:26
15/25 anonim válasza:
pl: Alexandra, Evelin Eleonóra , Leonóra hirtelen ennyi jut eszembe :)
2011. máj. 28. 21:27
16/25 A kérdező kommentje:
A vezetéknév Szép. Az Eliza név az tetszik:)
2011. máj. 28. 21:36
17/25 anonim válasza:
nekem is az Eliza a favorit nevem- nagyon nagyon kedves név.
A Szép Eliza meg kifejezetten SZÉP!!
:)
2011. máj. 28. 22:22
18/25 Alinaaa válasza:
Az első baba, ha lány lett volna: Dália vagy Laura
Mostani babánál, nagy volt az eltérés a férjem véleményével: Emma, Kiara, Alina, Vagy pedig Leila
De a férjem akarta a Leila Kiarát. Alina az én nevem. De mindenképp 2 keresztneve lett volna, mivel a fiunk is Márk Dániel.
Kiderült fiú lesz:)
Sok sikert 35hetes kismama
2011. máj. 28. 22:28
19/25 anonim válasza:
Nekünk is Elizánk lesz, de nem is tudtam, hogy ilyen népszerű...
Ami még tetszik, a Bíborka. :)
2011. máj. 28. 22:51
20/25 anonim válasza:
Nekünk ha lányunk született volna Elizabetnek hívnák.
Néhány név:Liliána ,Boglárka, Tímea, Katinka, Aletta, Daniella, Viktória,Henrietta, Vilhelmina, Karmelina, Karola
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!