Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tegyek ha egyik lány név...

Mit tegyek ha egyik lány név sem tetszik?

Figyelt kérdés
Barátnőmtől kaptam egy lányneves könyvet, de egyik név sem tetszik. Tudnátok nekem mondani különlegesebb neveket? Hanna, zoé és társaik kizárva. A párom vezetékneve 4betűs, úgyhogy valami hosszabb nevet szeretnék. Előre is köszi.
2011. máj. 28. 20:45
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Kezdenek divatba jönni a régi magyar nevek,szerintem azok között sok olyan nevet lehet találni,ami különleges,szép és ritka.Ezek közül van jó pár ami nem található meg minden utónévkönyvben.
2011. máj. 28. 21:20
 12/25 anonim ***** válasza:
A mi vezetéknevünk is 4 betűs, és a kislányunkat Viviennek neveztük el. A kis tesót, majd egyszer...ha , és lány lesz, Dorka lesz, talán, másik lány nevet már nekünk is nagyon nehéz lesz kitalálni, de a Vivien, rögtön jött, és nem változtattunk egyszer sem, nem volt kérdéses.
2011. máj. 28. 21:21
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Annabell, Rozina, Florentina, Izabella, Johanna, Kamilla, Titanilla, Veronika, ennyi jut eszembe, ami hosszú. nekem csak rövid lányneveim voltak:)
2011. máj. 28. 21:23
 14/25 anonim ***** válasza:

A játszótéren nálunk van egy rövid, egyszerű vezetéknévhez tartozó Zille.

Nekem nagyon megtetszett ez a név.

2011. máj. 28. 21:26
 15/25 anonim válasza:
pl: Alexandra, Evelin Eleonóra , Leonóra hirtelen ennyi jut eszembe :)
2011. máj. 28. 21:27
 16/25 A kérdező kommentje:
A vezetéknév Szép. Az Eliza név az tetszik:)
2011. máj. 28. 21:36
 17/25 anonim ***** válasza:

nekem is az Eliza a favorit nevem- nagyon nagyon kedves név.

A Szép Eliza meg kifejezetten SZÉP!!

:)

2011. máj. 28. 22:22
 18/25 Alinaaa ***** válasza:

Az első baba, ha lány lett volna: Dália vagy Laura

Mostani babánál, nagy volt az eltérés a férjem véleményével: Emma, Kiara, Alina, Vagy pedig Leila

De a férjem akarta a Leila Kiarát. Alina az én nevem. De mindenképp 2 keresztneve lett volna, mivel a fiunk is Márk Dániel.

Kiderült fiú lesz:)

Sok sikert 35hetes kismama

2011. máj. 28. 22:28
 19/25 anonim ***** válasza:

Nekünk is Elizánk lesz, de nem is tudtam, hogy ilyen népszerű...

Ami még tetszik, a Bíborka. :)

2011. máj. 28. 22:51
 20/25 anonim ***** válasza:

Nekünk ha lányunk született volna Elizabetnek hívnák.

Néhány név:Liliána ,Boglárka, Tímea, Katinka, Aletta, Daniella, Viktória,Henrietta, Vilhelmina, Karmelina, Karola

2011. máj. 28. 23:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!