Terhesség alatt színezni sem szabad a hajat?
Én Budapest egyik legforgalmasabb helyén dolgoztam, naponta még annyi benzingőzt beszívni...ja, és egy festőműhely is volt mellettünk, ahonnan ömlött át a hígítószag. makk egészséges kislányom született szerencsére.
Úgyhogy jól szellőző helyiségben be lehet festeni a hajat, nem lesz semmi gond. Tényleg sokkal több szemetet eszünk meg...
Akkor én valamit félreértettem. Teljesen azt hittem, hogy a festékben van valami olyan káros anyag, ami a bőrön keresztül kerül be a szervezetbe és ezért nem szabad használni. Ha csak a belégzés miatt ilyen nagy probléma, akkor lehet, csak túllihegig sokan.
Köszönöm a válaszokat!
Olvasd el, valóban felszívódik valamicske anyag, de csak kis mértékbe, ami nem károsítja a babát.
Én csak az utolsó héten festettem, mert addig nem mertem (pedig utánaolvastam, hogy nem árt). Aztán az utolsó héten befestettem mégis, mert az első baba-mamás fotókon nem akartam úgy kinézni, mint egy lenőtt hajú boszorkány. :)
Ja, a festéktől lett a baba haja vörös. :):):)
Én nem festettem a hajam, a családban nincs vörös hajú, a lányom mégis vörös lett. Biztos, azért mert a szomszéd festette. :)
Bocs, most nevettem egyet!
A genetika csodálatos, és bizonyára a 16. felmenőnek volt vörös haja, csak éppen már nem ismeri őt senki.
S mitől lett hosszú a haja? A festéktől? :)
Ne hari. Poén volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!