Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik, akik egyedül vannak...

Kismamik, akik egyedül vannak otthon, mert párjuk dolgozik, hogy érzitek magatokat?

Figyelt kérdés

Én már kevésbé jól,mindig ugyan azt csinálom,folyton egyedül vagyok és már nem nagyon tudom hova tenni a dolgot!!

A sírhatnék rám jön többször is naponta!!

Remélem ez még nem a depresszió jele!!!

2011. máj. 27. 09:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Én nem régóta vagyok itthon,de már az elején tudtam nekem ez nagyon nehezen fog menni...Folyton 110%-on égtem pörögtem mentem csináltam a dolgom....Én sokszor késő estig "egyedül" vagyok,mert a párom munkája olyan.Most azzal kötöm le magam hogy egy hónap múlva lesz az esküvőnk azt intézem.Van egy kis yorkink vele sétálok nagyokat,szülésfelkészítőre és tornára járok,ott a védőnő,az orvos,a vizsgálatok...nem utolsó sorban a házimunka.Barátnőm, 3 hónapja szült Őket szoktam meglátogatni,de azt sem szeretném "túlzásba" vinni.Meg van a maguk élete.Tőle mondjuk sok babás újságot és könyvet kaptam,azzal még eltudom ütni az időt.Filmezni nagyon nem filmezek azt együtt szeretek a párommal,a tv műsorok pedig iszonyat ramatyok....17 hkm

2011. máj. 27. 13:04
 12/15 A kérdező kommentje:

Igen,hát sok igazság van abba amit leírtatok,én is olyan vagyok,ha már nem bírom,a párom nyakába zúdítom a gondjaimat!! :)

Csak az a baj,hogy nem igazán érti néha,hogy miről is van szó!!

Szerencsére olyan helyen dolgozik,hogy ha végképp nem bírom,meglátogatom,de azt sem szeretném túlzásba vinni,elvégre az egy munkahely!! :)És nem is ott szeretem megbeszélni a problémáimat,nem oda való!!

2011. máj. 27. 13:50
 13/15 anonim ***** válasza:
Ne agoddj en is ebben a cipoben vagyok .nekem is volt olyan amikor elment melozni sirtam .az en napjaim is egyformak .mindig ugyan az.de en inkabb kinezek az internetrol egy sutit es meg sutom jo am..probald ki .kicsit le kot.22hkm
2011. máj. 27. 14:09
 14/15 anonim ***** válasza:

Fel a fejjel!:) Élvezd ki, hogy magadra tudsz időt fordítani és lazulhatsz:) Ha van vmi, amit szeretnél megvalósítani, akkor azt most megteheted:)Olvass, tanulj, vagy csinálj a kis Manónak valamit:)Én például üvegmatricákat csináltam a szobaajtóra.

Hidd el, nekem is voltak időszakok, amikor egyedül éreztem magam. Már a 7.héttől itthon voltam és a 12. hétig jobban kellett vigyáznom magunkra. Volt, amikor mint a Messiás vártam a férjemet haza:)

December-január nálam a vizsgaidőszak jegyében telt, így gyorsan teltek a napok akkoriban.

Lehetett volna a nyelvvizsgámra is készülni, de ehhez nem fűlött a fogam:P

Utána igencsak aktív voltam, sokat szorgoskodtam a konyhában, sütöttem-főztem, új recepteket próbáltam. Ha jó idő volt, sétálni mentem.

Anyukámék másik megyében laknak, úgyhogy őket is meglátogattam 1-2 napra. Sajnos a barátnőim nekem is dolgoznak, így velük ritkán találkoztam, de azért skypon tartottam velük a kapcsolatot.

Volt időszak, amikor sokat neteztem, mert a babaholmikat írtam össze, mit hol érdemes megvenni:)

Most már többet pihenek, így a 39 hét felé, de persze eleget teszek kötelezettségeimnek:)

Boldog babavárást kívánok és szerintem nemsokára Te is elfeleded a rossz hangulatod:)

2011. máj. 27. 16:10
 15/15 A kérdező kommentje:

:))) Köszönöm mindenkinek!! Már most jobb!

Igyekszem lekötni magam majd valamivel!

Hétről hétre közelebb kerülünk a nagy naphoz és már alig várom!:)

Mindenkinek boldog babavárást ill. babázást kívánok!

2011. máj. 27. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!