Kismamik, akik egyedül vannak otthon, mert párjuk dolgozik, hogy érzitek magatokat?
Én már kevésbé jól,mindig ugyan azt csinálom,folyton egyedül vagyok és már nem nagyon tudom hova tenni a dolgot!!
A sírhatnék rám jön többször is naponta!!
Remélem ez még nem a depresszió jele!!!
Szia!
Én nem régóta vagyok itthon,de már az elején tudtam nekem ez nagyon nehezen fog menni...Folyton 110%-on égtem pörögtem mentem csináltam a dolgom....Én sokszor késő estig "egyedül" vagyok,mert a párom munkája olyan.Most azzal kötöm le magam hogy egy hónap múlva lesz az esküvőnk azt intézem.Van egy kis yorkink vele sétálok nagyokat,szülésfelkészítőre és tornára járok,ott a védőnő,az orvos,a vizsgálatok...nem utolsó sorban a házimunka.Barátnőm, 3 hónapja szült Őket szoktam meglátogatni,de azt sem szeretném "túlzásba" vinni.Meg van a maguk élete.Tőle mondjuk sok babás újságot és könyvet kaptam,azzal még eltudom ütni az időt.Filmezni nagyon nem filmezek azt együtt szeretek a párommal,a tv műsorok pedig iszonyat ramatyok....17 hkm
Igen,hát sok igazság van abba amit leírtatok,én is olyan vagyok,ha már nem bírom,a párom nyakába zúdítom a gondjaimat!! :)
Csak az a baj,hogy nem igazán érti néha,hogy miről is van szó!!
Szerencsére olyan helyen dolgozik,hogy ha végképp nem bírom,meglátogatom,de azt sem szeretném túlzásba vinni,elvégre az egy munkahely!! :)És nem is ott szeretem megbeszélni a problémáimat,nem oda való!!
Fel a fejjel!:) Élvezd ki, hogy magadra tudsz időt fordítani és lazulhatsz:) Ha van vmi, amit szeretnél megvalósítani, akkor azt most megteheted:)Olvass, tanulj, vagy csinálj a kis Manónak valamit:)Én például üvegmatricákat csináltam a szobaajtóra.
Hidd el, nekem is voltak időszakok, amikor egyedül éreztem magam. Már a 7.héttől itthon voltam és a 12. hétig jobban kellett vigyáznom magunkra. Volt, amikor mint a Messiás vártam a férjemet haza:)
December-január nálam a vizsgaidőszak jegyében telt, így gyorsan teltek a napok akkoriban.
Lehetett volna a nyelvvizsgámra is készülni, de ehhez nem fűlött a fogam:P
Utána igencsak aktív voltam, sokat szorgoskodtam a konyhában, sütöttem-főztem, új recepteket próbáltam. Ha jó idő volt, sétálni mentem.
Anyukámék másik megyében laknak, úgyhogy őket is meglátogattam 1-2 napra. Sajnos a barátnőim nekem is dolgoznak, így velük ritkán találkoztam, de azért skypon tartottam velük a kapcsolatot.
Volt időszak, amikor sokat neteztem, mert a babaholmikat írtam össze, mit hol érdemes megvenni:)
Most már többet pihenek, így a 39 hét felé, de persze eleget teszek kötelezettségeimnek:)
Boldog babavárást kívánok és szerintem nemsokára Te is elfeleded a rossz hangulatod:)
:))) Köszönöm mindenkinek!! Már most jobb!
Igyekszem lekötni magam majd valamivel!
Hétről hétre közelebb kerülünk a nagy naphoz és már alig várom!:)
Mindenkinek boldog babavárást ill. babázást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!