Ha a 12. heti uh-on minden rendben volt, ugye holnap is mindenet rendben találnak?
Tudom, nem vagytok jósok, de holnap délután megyünk csak uh-ra és tiszta ideg vagyok! Nem láttam már 4 hete a Drágámat és már bebeszéltem magamnak, hogy a pocim is kisebb lett... Más is ilyen "idióta" és aggódós??
Ha lenne valami baj, érezném? Mármint közérzeten vagy máson?
Első babás (16 hetes) kismami
Igen! Én is ilyen "idióta" vagyok mint te, meg szerintem még nagyon sokan.:) Nekem 12. hét után csak 18. héten csináltak UH-t, úgyhogy én 2 héttel többet "idiótáskodtam" mint te :D Nyugi semmi baj nincs, majd meg fogod látni holnap délután az UH-n. :) Tudom, hogy mindenki azzal töm, hogy nem szabad aggódni, igen igazuk is van, nem szabad mert árthat a babának, de a nők élete már csak ilyen. Aggódunk, hogy teherbe essünk, aggódunk a terhesség alatt, hogy minden rendben legyen, aggódunk a szülés körül, és miután kibújt egész életünkben aggódhatunk érte....
Minden jót nektek!
23 hetes
Köszi a bíztatást Csajok!!! Ha tehetném, előre tekerném az órát holnap 5-re, mert így még annyira messze van!!!!!!!!!
Minden jót Nektek is! :-)
Szia,
Én hét hete láttam utoljára:( annyi az előnyöm, hogy már miatta sem alszom, mert akkor aktív, és követeli a simogatást, így tudom, sejtem, hogy jól van. Ja a pocakom is kisebb lett:)
De mikor még kicsi volt akkor sem aggódtam, inkább izgultam, hogy milyen lesz látni egy nagy szép babucit, nemcsak egy pöttyöt.
És a 12.heti után teljesen megnyugodtam, mindenen rendben volt, aktív magzat volt, így 19hetesen tényleg csak a látványt vártam, persze azért azt a bizonyos zabszemet... nehogy most lássanak valamit amit nem kéne látniuk.
Nyugi minden rendben lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!