Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha a 12. heti uh-on minden...

Ha a 12. heti uh-on minden rendben volt, ugye holnap is mindenet rendben találnak?

Figyelt kérdés

Tudom, nem vagytok jósok, de holnap délután megyünk csak uh-ra és tiszta ideg vagyok! Nem láttam már 4 hete a Drágámat és már bebeszéltem magamnak, hogy a pocim is kisebb lett... Más is ilyen "idióta" és aggódós??

Ha lenne valami baj, érezném? Mármint közérzeten vagy máson?

Első babás (16 hetes) kismami

2009. márc. 16. 13:32
 1/6 A kérdező kommentje:
*mindenet=mindent
2009. márc. 16. 13:33
 2/6 anonim ***** válasza:
Én is aggódós vagyok, de muszály urrá lenni ezen az érzésen mert nem használunk vele se a babusnak se magunknak!!Szóval nyugalom, biztos minden rendben lesz!!!:):)
2009. márc. 16. 13:45
 3/6 anonim ***** válasza:

Igen! Én is ilyen "idióta" vagyok mint te, meg szerintem még nagyon sokan.:) Nekem 12. hét után csak 18. héten csináltak UH-t, úgyhogy én 2 héttel többet "idiótáskodtam" mint te :D Nyugi semmi baj nincs, majd meg fogod látni holnap délután az UH-n. :) Tudom, hogy mindenki azzal töm, hogy nem szabad aggódni, igen igazuk is van, nem szabad mert árthat a babának, de a nők élete már csak ilyen. Aggódunk, hogy teherbe essünk, aggódunk a terhesség alatt, hogy minden rendben legyen, aggódunk a szülés körül, és miután kibújt egész életünkben aggódhatunk érte....

Minden jót nektek!

23 hetes

2009. márc. 16. 13:46
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi a bíztatást Csajok!!! Ha tehetném, előre tekerném az órát holnap 5-re, mert így még annyira messze van!!!!!!!!!

Minden jót Nektek is! :-)

2009. márc. 16. 13:55
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia,

Én hét hete láttam utoljára:( annyi az előnyöm, hogy már miatta sem alszom, mert akkor aktív, és követeli a simogatást, így tudom, sejtem, hogy jól van. Ja a pocakom is kisebb lett:)

De mikor még kicsi volt akkor sem aggódtam, inkább izgultam, hogy milyen lesz látni egy nagy szép babucit, nemcsak egy pöttyöt.

És a 12.heti után teljesen megnyugodtam, mindenen rendben volt, aktív magzat volt, így 19hetesen tényleg csak a látványt vártam, persze azért azt a bizonyos zabszemet... nehogy most lássanak valamit amit nem kéne látniuk.

Nyugi minden rendben lesz.

2009. márc. 16. 15:26
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm Neked is! :-)
2009. márc. 16. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!