Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi van ha cukrot találnak a...

Mi van ha cukrot találnak a vizeletemben? 24hetesek vagyunk

Figyelt kérdés
2010. okt. 8. 12:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Az nem jó, valószínűleg terhességi diabéteszt jelent. El fognak küldeni terheléses cukor vizsgálatra és az eredménytől függően diétáznod kell majd, esetleg, ha nagyon magas, akkor inzulin is.
2010. okt. 8. 13:22
 2/3 anonim ***** válasza:

Sógornőmnek minden alkalommal találtak cukrot a vizeletében, viszont a vérében nem volt magas a cukor. Így végül csak annyit mondtak neki, hogy ne nagyon egyen cukros dolgokat, de nem kapott semmit.

Biztos továbbküldenek majd vérvételre is. Reméljük nálad sem cukorbetegség! De mindenképpen meg kell nézetni!

2010. okt. 8. 13:28
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is ez volt az első terhességemnél. Állítólag nagyon ritka dolog.

A vércukrom rendben volt, csak a vizeletben volt cukor. 180 g CH-ot ehettem csak egy nap, nem volt könnyű, de simán betartható.

Viszont 77 kg-val lettem terhes és 70 kg-val mentem szülni, ez nagy pozitívum volt. A baba makk egészséges lett, azóta sincs semmi baja :-)

2010. okt. 8. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!