13hk 3 hete a vizeletemben feher, apro darabok vannak, ez normalis? Lehet "csak"folyas?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 26. 15:00
1/12 anonim válasza:
Gondolom a védőnő csinál vizelettesztet mindig ha mész nem?
Ha ő nem talált problémát szerintem nem gáz.
Terhesség alatt nekem végig erős folyásom volt(rendes, nem "betegség" miatt).
Szerintem azért, mert ha pisilsz, akkor onnan is jobban "megindul".
2/12 A kérdező kommentje:
vedonot egyszer lattam,angliaban vagyok,csak holnap megyek ultrahangra.vedonom szabadsagon maj.11-ig,doki nem foglalkozik ilyen "kisdolgokkal",nover felhiv telefonon es szerinte lehet,hogy folyas.telefonon keresztul megallapitja.......!
2011. ápr. 26. 15:21
3/12 anonim válasza:
Ilyen nekem is volt, de azt hittem az utro-tól. Végülis mióta abbahagytam az utro-t, ez is elmúlt.
4/12 A kérdező kommentje:
mi az az utro?
2011. ápr. 26. 23:08
5/12 A kérdező kommentje:
bocsi,kozbe rajottem:)en nem szedem
2011. ápr. 26. 23:10
6/12 anonim válasza:
Szia! Nekem is elég erős folyásom volt/van. De nem ártana megnézetned, hogy nincs-e baktérium a vizeletedben, mert az is okozhatja (főleg a fehér darabosságot)! Nekem az eddigi 27 hét alatt két féle bacit is találtak. De szerencsére egy kis antibiotikum és elmúlt. Szerintem nézesd meg magad!
Boldog babavárást!
27 hetes kismama
7/12 A kérdező kommentje:
nekem nincs folyasom
2011. ápr. 28. 10:29
8/12 pilacs78 válasza:
mindenképpen vizeletkontroll kell, mert a vizelet fehérjetartalmára utalhat, ami a gyulladás jele, és azt gyorsan kezelni kell. Sokszor semmi más tünete nincs, úgyhogy jobb félni mint megijedni..
9/12 anonim válasza:
nekem hólyaghurutnál volt...ezt mindenképp egy vizeletvizsgálat tudja eldönteni, mindenképp kérj laborba beutalót
10/12 A kérdező kommentje:
koszi,mar ketszer vizsgaltak,de nem talaltak semmit a korhazba......:( pedig a semmitol nincs benne ezernyi feher pici valami,es nem folyas.az nincs
2011. ápr. 28. 22:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!