Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi történik a szülésfelkészítő...

Mi történik a szülésfelkészítő tanfolyamon? Az apuka is menjen?

Figyelt kérdés
2009. márc. 16. 13:01
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én azt hallottam, hogy egy ilyen szülésfelkészítő tanfolyam elég horror! :) Megmutatják a szülést és látványban elég borzasztó. Én szülés után néztem szülést, de jobb, hogy nem láttam előtte, mert biztos rosszul lettem volna az idegességtől! Mi nem jártunk, a párom végig bent volt, a doki nagyon aranyosan, kedvesen "vezényelte", hogy mit mikor csináljak és a végén megdícsért, hogy ügyes voltam. Pedig nehéz szülés volt, kisebb komplikációval. Persze, ha ti mindenképpen szeretnétek menni, akkor szerintem érdemes, ha apa is ott van veled!
2009. márc. 16. 13:19
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod.
2009. márc. 16. 13:27
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Én voltam a férjemmel és nagyon hasznosak bizonyult számomra (számunkra). Debrecenben 4 alkalom.

1. videófilm a szülésről.

2. szülszeti osztály látogatása.

3. szoptatási tanácsadás

4. babaápolás

Szerintem jó tudni hol szül majd az ember. Enge megnyugtatott hogy tudom mit merre találok. A szoptatási tanácsadás pedig szerintem nélkülözhetetlen ha szoptatni szeretnél, és hát ki ne szeretne. Az utolsóra már em tudtam elmenni mert már megszületett a fiam addigra. szerintem menjetek el a férjeddel.

7 hete baba ancija

2009. márc. 16. 13:42
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia! Szerintem érdemes elmenni. Nekünk a védőnőnk tartja, 7 alkalom:

1. Terhesség alatti vizsgálatok, szülés utáni járandóságok

2. Kelengye bemutatása

3. A szülés, fájdalomcsillapítás

4. Szoptatás, csecsemő gondozás

5. Újszülött ellátása, oltások

6. Csecsemő mozgása és értelmi fejlődése

7. Felmerülő kérdések megbeszélése

Az első alkalom 1,5 órás volt, és nagyon sok érdekes infót hallottunk. 8 kismama volt, de csak az én párom volt kispapa. Minket nem zavart, Ő szeret minden vizsgálatra eljönni, még ha csak egy kis vizelet mintát kell is leadni. :) Szerintem menjetek együtt. Az én párom is rengeteg kérdést tett fel.

2009. márc. 16. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!