Kismamák! Valaki közületek vásárolt már a tikotiko. hu-n babaholmit? Megbízhatóak? Jók a cuccok?
Szia!
Mi pont szombaton voltunk ott (Nyíregyházán)és vettünk nagyon sok cuccot.
Én nagyon meg voltam elégedve mindennel,nagy a választék is és az árak is igen jók! Azért utaztunk 260km-t,de így is megérte.
Vettünk kiságyat,ágynemű készletet, pelenkázó szivacsot, forgó-zenélőt,pólyát,kifogót,plédet,féső,hómérő,körömvágó,lepedő.Most ennyi jut eszembe.
A babakocsit és hordozót is onnan rendeltük,azt majd küldik. És az sem egy utolwsó szempont,h a szállítás ingyenes.
Ha van még kérdésed,szívesen válaszolok.
27hetes
Köszi a megerősítést! Nekem sem egy utolsó szempont, hogy ingyenesen kihozzák, mert mi meg 400 km-re lakunk Nyíregyházától.
Felhívtam őket telefonon, mert érdekelt egy két termék ára, amihez nem volt odaírva és nagyon segítőkész volt a pasi a telefonban. :)
Megint én: :)
amiket írtál: kókusz matrac: 6000ft volt 6500ft. Kicsit nagy lett,de kicipzárazod és le lehet belőle vágni.
Ágynemű garnitűra: 6000ft és 4részes. Nagyon szép!
Kiságy: én az Ati kombit választottam,mert kiságy,pelenkázóval és később ággyá alakítható. Az ára szuper:30ezer,amikor itt nálunk Egerben 47ezer alatt nem kapunk. És a babakocsik is nagyon jók,mert (megint példaként Eger) itt külön kell megvenni a pelenkázó táskát,szúnyoghálót...ott pedig adják vele. :) Nekem nagyon bejött. Sok sikert hozzá!
27hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!