A nadrágjaim már nem jönnek rám. De ugye a fehérneműk maradhatnak, ha nem szorítanak. Ugye nem szorítják a babát?
És ha le kell cserélnem, akkor mikor érdemes?
Van kimondottan kismamis alsónemű?
21 hetes vagyok.
2009. márc. 16. 09:51
1/5 anonim válasza:
Amikor már nem érzed kényelmesnek.Van kifejezetten kismama bugyi különböző fazonnal,de sztem drágák.Én sima francia bugyit vettem amikor már a régiek nem jöttek rám.
2009. márc. 16. 09:53
2/5 anonim válasza:
vannak mindenféle kismamás bugyik, de iszonyúan drágák. Én 1 számmal nagyobb normál fehérneműt vettem. Nem volt nagy a pocim, így kényelmesek voltak.Ha téged nem szorítanak, akkor a babát miért zavarnák? Kismama melltartó is létezik, de én nem vettem azt se, mert nem volt rá szükségem. Elég volt a normál. Esetleg léteznek sportoláshoz ajánlott melltartók, azt is szeretni szokták a kismamák. Boldog babavárást!
2009. márc. 16. 10:03
3/5 anonim válasza:
Vannak kismama bugyik, de szemtelenül drágák. Én találtam olyan bugyit, aminek nincs elszegve a széle (Intimissiben) és ez nagyon kényelmes, szinte nem is érzem, hogy rajtam lenne. Addig jó a fehérnemű, míg nem érzed, hogy szorítja a pocidat. Az a lényeg, hogy ne legyen szoros a derékrésze, így sokáig tudod őket hordani. Én 30 hetes vagyok, elég nagy a pocim és én is ilyeneket hordok.
2009. márc. 16. 10:07
4/5 anonim válasza:
Szia.Én azokat használtam amiket terhesség előtt,csak amikor már nagyobb volt a pocim letoltam a hasam alá,így nem szoritotta:D.Én a sima bugyit nem szeretem,így végig tangát hordtam még szülni is abba mentem:).Szerintem sem érdemes kiadni egy csomó pénzt a speckó bugyikra,mert utána már nem tudsz mit kezdeni velük,vegyél egyel nagyobbat.
6hós baba anyuja
2009. márc. 16. 10:18
5/5 anonim válasza:
Szia,
csak három régi csipke tangámról kellett lemondanom, sajnos azok semennyit nem engednek:(
Amíg kényelmes, hord a régieket, úgy is érezni fogod, ha váltani kell, és akkor is érdemes fazont és egy mérete váltani.
(nekem a 12. héten kellett vennem pár Ms francia bugyit, 26hetes vagyok, és mind jó, kényelmesek.)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!