Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Teherbe estünk. Mit vártok el...

Teherbe estünk. Mit vártok el a párotoktól/férjetektől?

Figyelt kérdés
Mit kellene elvárnunk és meddig mehetünk el az elvárásokban: érzelmileg, segítségben, a terhesség "viselésében", viselkedésben, bármiben...
2009. márc. 15. 18:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
71%

Én még csak 10 hetes vagyok, egy jó darabig még dolgozni is fogok, és számomra teljesen természetes, hogy mindent megcsinálok egyedül, amit tudok. (amíg tudom)

A férjem az uh-ra velem jön, mert ő is kíváncsi, de a többi vizsgálatra elmegyek egyedül, amíg ő dolgozik.

Nagyon örül ő is a picinek, de úgy érzem, még kell egy kis idő, amíg megszokja a gondolatot, hogy valóban szülők leszünk. Szerintem ezzel sok férfi van így, ahogy látványosabb lesz a baba jelenléte, biztosan jobban átérzi majd a dolgot, és mindenben segíteni fog, ha kell.

Ha érzi, hogy ezt én nem várom el tőle, hanem magától segít, az neki is jobb érzés, mintha már most azt érezné, hogy "kihasználom a helyzetet".

2009. márc. 15. 22:47
 12/12 anonim ***** válasza:
49%
Én nagyon elvárós fajta vagyok. Most is, hogy nem vagyok terhes, de hétvégén takarítok, sütök, főzök, állandóan ugráltatom, hogy segítsen ezt, segítsen azt. Ha egyedül vagyok, akkor megcsinálom, engem az zavar nagyon, hogy én is pihiznék hétvégén, de helyette mosok, főzök, takarítok, ő meg internetezik. Szóval, mielőtt elvetéltem, rendesen kihasználtam a helyzetet, és ő szívesen segített, ha cipelni kellett, vagy valamit magasról leemelni. Főleg, hogy terhesen hamarabb is fáradtam
2009. márc. 16. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!