Én 8 hetes terhes vagyok és nagyon nincs étvágyam az nagy baj hogy nagyon keveset eszem?
Figyelt kérdés
2009. márc. 15. 17:35
1/4 anonim válasza:
Én is 8 hetes terhes vagyok. Nekem inkább az okozza, hogy elmenjen a kedvem az evéstől, hogy kisebb megszakításokkal émelygek egész nap. Nagy baj nem lehet, de mindig valami picikét, amit megkívánsz szemezgess. Főleg reggel. Muszáj!!! Hallgass az ösztöneidre és a klasszikus kívánósságot megtalálod magadban is, mindig keresd, hogy mihez lenne azért kedved. Hűsítőt (ne hideget), általában a savanyú, gyümölcs, semleges ízek... Gondolj arra, hogy ez csak átmeneti!
3/4 anonim válasza:
Szia! Én a 14. héten vagyok, és eddig kicsit több mint 8 kg fogytam! Nekem sincs étvágyam, de sokszor eszek keveset és inkább rostban gazdag vitamin dús ételt. És fontos, hogy a kismama vitaminokat , és a folsavat szedjed! :-) Boldog Baba várást! :-)
4/4 anonim válasza:
Én 10 hetes vagyok, és még mindig gyakran émelygek, emiatt keveset eszem. De émelygés ellen mindig próbálok valamit rágcsálni: keksz, répa, alma, ilyesmi. Ez nekem segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!