Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A 14. hétben vagyok és már...

A 14. hétben vagyok és már biztos egyedül fogom nevelni a babucim. Mit tennétek hasonló cipőben?

Figyelt kérdés
Hogy lehet lelkileg túlélni, hogy ne viselje meg a babát? Minden nap sírok és jár az agyam, mi lesz. Próbálok nem erregondolni, de nem megy. A legjobbat akarom neki, de a legrosszabb, apa nélkül felnőni. Bár aki lemond róla, vagy nem vállalja a felelöséget, az nem lehet jó apa. Történnek csodák, hogy valaki így elfogadjon minket, és úgy szeresse, mint a sajátját?
2009. márc. 15. 04:49
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Szia!

25 leszek juniusban, épp a kerrieremet építgettem, amikor ez történt. 3 évig volt egy élettársam, és a vége felé megcsaltam, mert már nem bírtam tovább, hogy semmi intimitás nincs a kapcsolatunkban. Azóta elkültöztem a páromtól és egyedül élek. A szerető a baba apja, de nem tart rá igényt, sőt azt állítja neki nem is lehet gyerek, pár perc múlva meg azt mondta, ő vigyázott... Szóval érdekes! Nem is baj, mert nem akarom, hogy ilyen megbizhatalan apja legyen a babónak! Én egy hete tudom, hogy kismama vagyok, a szakítás meg a költözés miatt közel 9 kg fogytam, semmi tünetem nem volt. Elmentem orvoshoz, mert egyik reggel hánytam és pozitív lett a tesztem. Szerdán tudtam meg tehát, hogy a 14. hétben vagyok. :-) De nagyon örülök neki, és alig várom, hogy velem legyen! Az apukának talán adnék egy esélyt, de nem élhetne velünk, max. láthatást kaphat, ha fizeti a gyerektartást!

Remélem mindkettönknek rendbe jön az élete, és családban nőnek fel a babák! Sok sikert! :-)

2009. márc. 15. 12:01
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha a szeretős részt kihagyom ez majdnem olyan,mintha magamat hallanám! Azt hittem csak én vagyok ilyen helyzetben,h kismamaként hagyják el!

De az jó,h örülsz a babának! Biztosan boldogok lesztek! És rendbe jön majd minden,csak türelmesnek kell lenni,és mindig bizni kell!!

Kitartást nektek is!

2009. márc. 15. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!