A 14. hétben vagyok és már biztos egyedül fogom nevelni a babucim. Mit tennétek hasonló cipőben?
Ne add fel soha! Nekem egy 12 éves lányom és egy 10 éves fiam van. Volt egy brutális férjem aki mindig ütött és vert. Kb. válás után 5 évvel egy nagyon aranyos pasival megismerkedtem, nagy a szerelem mai napig 3 éve vagyunk együtt. Most várom 3. babámat. Fel a fejjel!
36 hetes kismama
Szia!
Én ugyan ilyen helyzetben vagyok,mint te! Engem 6 hetesen hagyott el a párom.Most vagyok 19hetes,szóval még friss az élmény! Én is sokat sirtam az elején,de már beláttam nincs értelme!
Lelkileg nagyon nehéz!! Főleg,h itt van a sok kérdés,h miért,mi lesz ezután...stb.Én is tele vagyok kérdésekkel.és tudom a bizonytalanság a legrosszabb!
Igazából tanácsot nem tudok adni,mert én december óta rágom a dolgot magamban,de előrébb nem jutok! Csak annyi a biztos,h mindig bizni kell,h a mi életünk is rendbe jön!!!
Én nem irok ilyeneket neked,mint az előttem szólók,h jobb ez igy,mert ezt nem tudja igazán senki,h mi vált ki egy ilyen dolgot egy férfiból!
És mikor és miért hagyott el a párod,hány hetesen? Akartátok a babát? Hány éves vagy? És mit gondolsz nektek van még vissza ut (békülés)? Remélem nem baj,h érdeklődöm,de én igazán átérzem a helyzeted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!