Mikor kell először elmenni a védőnőhöz terhestanácsadásra?
Figyelt kérdés
2008. febr. 18. 12:39
1/5 anonim válasza:
Amikor már voltál dokinál és kaptál papírt arról, hogy terhes vagy, azután kell felkeresni a védőnőt, aki kiállítja neked a kiskönyvet.
2/5 A kérdező kommentje:
Ja, csak sajnos a védőnő egy Hudini, és egyszerűen lehetetlen bejutni hozzá, akkora úriasszony, hogy hetente egy órát "rendel" és már 10 hetes vagyok. Remélem, nem kések el.
2008. febr. 18. 12:47
3/5 anonim válasza:
Azért jó mihamarabb megcsináltatni a kiskönyvet,mert csak azzal leszel vizitdíj mentes a kismamás vizsgálatokra.
Amúgy minden úgy van ahogy elöttem írták.
4/5 anonim válasza:
Szia!
Nálunk csak 11 hetesen lehet a védőnőhöz menni. Hiába mentem el 9 hetesen,nem csinálta meg,hanem vissza kellett mennem.
De a legtöbb helyen megcsinálják hamarabb a kiskönyvet.
5/5 anonim válasza:
Én telefonon szoktam vele időpontot egyeztetni, a normál rendelési idő alatt tényleg lehetetlen bejutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!