Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 17 hetes terhesen miért nem...

17 hetes terhesen miért nem érzem a baba mozgását?

Figyelt kérdés
első babámat várom, és már nagyon izgulok. több helyen olvastam ,hogy ilyenkor már lehet érezni...
2008. febr. 18. 09:40
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ne aggódj, 16-20 hetesen érzik a kismamák először a magzatmozgásokat, valaki előbb, valaki később, nem vagyunk egyformák. Még bőven van idő rá, hogy megmozduljon. Gratulálok a picihez! 14 hetes kismama

2008. febr. 18. 09:55
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia én se mérzem még a picit pedig már nagyon várom énekelek neki meg simogatom de semi bizots jó helye van ugy ahogy most van nem akar arréb költözni:)17hetesek vagyunk mi is jó baba várást ficánkolásokal neked
2008. febr. 18. 11:31
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ezen ne aggódj, legtöbben a 19-21 hét között kezdjük el érezni. Előtte is előfordulnak mozgások, de azok annyira aprók, hogy vagy észreveszed vagy nem (este ha hanyatt fekszel és a kezed a hasadra téve figyelgeted...)

A ténylegesek, amik már biztosan nem bélmozgások csak a 19. hét után érezhetőek és a 21. hét körül válnak rendszeressé.

Természetesen ezek első terhességre vonatkoznak.

2008. febr. 18. 11:35
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ne aggódj,én is 19 hetesen éreztem először.én is első babás vagyok.

Az egyik barátnőm már elmúlt 21 hetes,és még nem mozdult meg neki.Ő is kicsit ideges,szerintem fölöslegesen,mert első terhességnél általában a 18-22 hét között érezni először a babót.

Kitartás,hamarosan te is érzed majd!Vigyázz magatokra!

20 hetes kismami

2008. febr. 18. 11:54
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én is ennyi idős terhes vagyok, és egyáltalán nem érzem, hogy mozog.

Pénteken viszont voltunk 4D UH-n, és ott láttam milyen kis izgága.Remélem megnyugtattalak.

2008. febr. 18. 12:14
 6/8 A kérdező kommentje:

max olyant érzek,mintha egy ideg néha rángatozna a hasamnál, lehet h ez az:-)

uh-n utoljára 14 hetesen voltam, akkor nagyon ficánka volt, majdnem 45 percet nézte a doki mire mindent lemért..genetikait csináltattam akkor,már várom a 18 hetest:o)

köszi a válaszokat:-)mindenkinek panaszmentes, boldog babavárást!

2008. febr. 18. 18:16
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is első babás vagyok, és mivel a lepény elöl van ( ez lehetett az oka ) nagy sokára, 23 hetesen éreztem először vmit. Az utóbbi időben viszont hullámzik a pocim:)

36 hetes kismama

2008. febr. 19. 11:39
 8/8 anonim válasza:
100%
Én 17+1 napos vagyok, még én sem éreztem mozogni a picit kicsit aggodók is de ahogy olvasom amit irtatok , megynyugszom. Nem vagyok egy vékony alkat és nekem is első baba. Remélem hamarosan jelentkezik a drágám. Kedden megyünk 4 D uh-ra remélem ott megnyugszom.
2014. febr. 16. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!