17 hetes terhesen miért nem érzem a baba mozgását?
Szia!
Ne aggódj, 16-20 hetesen érzik a kismamák először a magzatmozgásokat, valaki előbb, valaki később, nem vagyunk egyformák. Még bőven van idő rá, hogy megmozduljon. Gratulálok a picihez! 14 hetes kismama
Ezen ne aggódj, legtöbben a 19-21 hét között kezdjük el érezni. Előtte is előfordulnak mozgások, de azok annyira aprók, hogy vagy észreveszed vagy nem (este ha hanyatt fekszel és a kezed a hasadra téve figyelgeted...)
A ténylegesek, amik már biztosan nem bélmozgások csak a 19. hét után érezhetőek és a 21. hét körül válnak rendszeressé.
Természetesen ezek első terhességre vonatkoznak.
Szia!
Ne aggódj,én is 19 hetesen éreztem először.én is első babás vagyok.
Az egyik barátnőm már elmúlt 21 hetes,és még nem mozdult meg neki.Ő is kicsit ideges,szerintem fölöslegesen,mert első terhességnél általában a 18-22 hét között érezni először a babót.
Kitartás,hamarosan te is érzed majd!Vigyázz magatokra!
20 hetes kismami
Szia! Én is ennyi idős terhes vagyok, és egyáltalán nem érzem, hogy mozog.
Pénteken viszont voltunk 4D UH-n, és ott láttam milyen kis izgága.Remélem megnyugtattalak.
max olyant érzek,mintha egy ideg néha rángatozna a hasamnál, lehet h ez az:-)
uh-n utoljára 14 hetesen voltam, akkor nagyon ficánka volt, majdnem 45 percet nézte a doki mire mindent lemért..genetikait csináltattam akkor,már várom a 18 hetest:o)
köszi a válaszokat:-)mindenkinek panaszmentes, boldog babavárást!
Én is első babás vagyok, és mivel a lepény elöl van ( ez lehetett az oka ) nagy sokára, 23 hetesen éreztem először vmit. Az utóbbi időben viszont hullámzik a pocim:)
36 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!