Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire hülyeség ez?

Mennyire hülyeség ez?

Figyelt kérdés

Nagy ráértemben elég hülyeségek jutnak eszembe :D Szóval:

Magne b6-ot szedek a kis görcsökre, hasfájásokra. Azt olvastam róla, hogy ez úgymond "segit" nyúlni a még szalagoknak. Tehát ha ezt szedem gyorsabban nől majd a hasam? Bocsi ha nagyon hülyeség :D

6hkm

2011. máj. 19. 20:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy lenne hozzá köze :o) Görcsökre és fáradékonyságra viszont kitűnő.
2011. máj. 19. 20:20
 2/3 anonim ***** válasza:
nem fog nőni tőle a hasad én napi 6 szemet szedtem orvosi utasításra mivel méh összehúzó hatása is van ezért nem ajálják az utolsó 2hétben szedni mivel nem tud tágulni a méhszáj
2011. máj. 19. 20:24
 3/3 Avery ***** válasza:

Segít, de ettől nem nyúlik "jobban". :)

Pl. én éjszaka már nem tudtam jól aludni, kisebb görcsök miatt, és ha este bevettem, akkor nem fájt annyira a hasam és jobban aludtam. De nagyobbra nem nő tőle. :)

2011. máj. 19. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!