Ezek a tünetek terhességre utalnak?
Figyelt kérdés
A mensim most múlt el pár napja, több ideig tartott mint szokott, a mennyiség nem változott, a végén barnás volt.
Pár napja észlelem hogy minden este úgy fáj a hasam mintha megjönne. Ma szokatlanul éhes voltam egész nap. Nemrég ettem és hányingerem lett és szédültem. Szerintetek?
2009. márc. 13. 21:03
1/4 A kérdező kommentje:
Azt hozzáteszem, hogy Nuvaringel védekezek kb fél éve, normálisan használom és a barátom mindig kihúzza mielött elmegy még így is.
2009. márc. 13. 21:05
2/4 anonim válasza:
A terhesség és a normális vérzés ritkán összetartozó fogalmak. Nincs túl sok esélye a terhességnek, de ha megnyugtat akkor tesztelj egyet.
3/4 A kérdező kommentje:
Hát első nap dőlt a vér, második nap annyira nem, harmadik nap alig, negyedik nap csak este volt niagara és 5. nap is. 6-7. nap barnázás.
csak azért írom le mert nem fordult még elő a gyűrű mellett h ennyi ideig tartott volna
2009. márc. 13. 21:10
4/4 anonim válasza:
Nagyon nagyon kicsi rá az esély, hogy terhes lennél. És az hogy most még tovább tartott, az meg nagyon nem a terhesség jele. Ha van is mensi, akkor ált. kevesebb,m int a megszokott, vagy max. annyi, amennyi szokott, de soha nem több. A hasfájás jelenthet peteérést is. És ha egész nap ettél, akkor nem is csoda, hogy hányingered van. Szerintem nem kell aggódnod, de ha az tényleg megnyugtat, csinálj tesztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!