Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ezek a tünetek terhességre...

Ezek a tünetek terhességre utalnak?

Figyelt kérdés

A mensim most múlt el pár napja, több ideig tartott mint szokott, a mennyiség nem változott, a végén barnás volt.

Pár napja észlelem hogy minden este úgy fáj a hasam mintha megjönne. Ma szokatlanul éhes voltam egész nap. Nemrég ettem és hányingerem lett és szédültem. Szerintetek?

2009. márc. 13. 21:03
 1/4 A kérdező kommentje:
Azt hozzáteszem, hogy Nuvaringel védekezek kb fél éve, normálisan használom és a barátom mindig kihúzza mielött elmegy még így is.
2009. márc. 13. 21:05
 2/4 anonim ***** válasza:
A terhesség és a normális vérzés ritkán összetartozó fogalmak. Nincs túl sok esélye a terhességnek, de ha megnyugtat akkor tesztelj egyet.
2009. márc. 13. 21:05
 3/4 A kérdező kommentje:

Hát első nap dőlt a vér, második nap annyira nem, harmadik nap alig, negyedik nap csak este volt niagara és 5. nap is. 6-7. nap barnázás.

csak azért írom le mert nem fordult még elő a gyűrű mellett h ennyi ideig tartott volna

2009. márc. 13. 21:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Nagyon nagyon kicsi rá az esély, hogy terhes lennél. És az hogy most még tovább tartott, az meg nagyon nem a terhesség jele. Ha van is mensi, akkor ált. kevesebb,m int a megszokott, vagy max. annyi, amennyi szokott, de soha nem több. A hasfájás jelenthet peteérést is. És ha egész nap ettél, akkor nem is csoda, hogy hányingered van. Szerintem nem kell aggódnod, de ha az tényleg megnyugtat, csinálj tesztet.
2009. márc. 13. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!