Terhességre utaló tünetek, tapasztalatok?
25-26 napos ciklusaim vannak.Ma a 28. napon vagyok és nem jött meg eddig.Babát szeretnénk már nagyon:)
Amit érzek:mintha mindjárt meg akarna jönni már 3 napja,hátfájás és fejfájás.Ezek akár mensi tünetek is lehetnek,mert kb.ugyanezt szoktam érezni.Segítsetek nekem ebben,hogy ki érzett ilyet terhessége előtt?Terhességi tesztet már néztem a 25.napon,igaz délután,az negatív lett.Előre is köszi a tapasztalataitokat.:)
Reggel csinálj egyet, bár mivel rövid ciklusaid vannak, még eltarthat pár napig, mire + lesz.
Szorítok!
Jelenleg nem várok babát. Van két kislányunk, és a tervek szerint egy év múlva ilyenkor már útban lesz a következő.
Mi nagyon szerencsések vagyunk ilyen szempontból, mindkettő a tervezett hónapban fogant meg. :o)
Nekem is volt hasszúrka és derékfájás akkoriban...
Szia, én 2 napja teszteltem + ( 1 nappal előtte -) a 25. napon csak azért teszteltem újra mert rettenetes mensi szerű görcseim voltak (vannak) és derékfájásom, gyomorfájás, kicsi émelygés.
Bár még igencsak korainak tartottam a tesztet és alig látható a csík de mivel van már egy kisbabám és vele is így kezdődött és sajnos kitartott majdnem az első trimeszterig:-( ezért gondoltam nekem ez "gyanús" Azóta csináltam még 1 tesztet:-D az is +
Szerintem (ha nem bírsz várni és Te is notórius tesztelő vagy:-)) akkor csinálj még 1 tesztet esetleg holnap reggel.
Nagy okosságot én sem bírok neked írni, csak a saját tapasztalatom, ebből még bármi lehet...
Nekem fájt a fejem ..de nem mondom biztosra hogy ettől volt..ki tudja..
31-én teszteltem pozit..de még most sem merem elhinni,majd ha a doki is megerősít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!