A tünetek utalhatnak terhességre?
Figyelt kérdés
A párommal babát szeretnénk aug.5-én volt menstruációm a ciklusom 28 napos.Ma menstruációs fájdalom volt a hasamban, a derekam és a medence csontom is nyilalt,a mellem feszül.Lehetséges,hogy baba van a dologban?Még ilyet soha nem éreztem,nem tudom mitől lehet,gondoltam még felfázásra is,de amióta babát szeretnénk mindig rendesen felöltözök.2009. aug. 24. 00:15
1/3 anonim válasza:
Akár utalhat is,de ez még nagyon nagyon korai,még teszt sem mutatná ki.Kicsit légy türelmes és ha nem jön meg,pár nap múlva csinálj tesztet( A nemvárt idejétől számítva pár nap múlba,nem mától)
2/3 anonim válasza:
Utalhatnak, de 100 % csak akkor lesz, ha a teszt is kimutatja. A nemvárt után 5 nappal, ha tesztelsz, akkor már tutira van eredmény. Én is akkor teszteltem és akkor már egyértelműen pozitív lett.
Drukkolok, sok sikert!
Majd írj, hogy mi lett az eredmény.
22 km
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,nagyon remélem baba lesz :)Majd megírom a teszt eredményét ha csinálok!Szerintem 1 hete még várok,mert tényleg korai még.
2009. aug. 24. 13:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!