Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tettetek volna az ominózus...

Mit tettetek volna az ominózus kismama helyében? Lent.

Figyelt kérdés
Az háziorvosnál várta a sorát,az egyik kismama (szemlátomást már túl van a félidőn),a még éppen nem 2 éves gyermekével,mikor betopogott egy idős néni. Akik ültek hellyel kínálták,de a néni azt mondta,hogy nem ül le,csak a papírjait adja le. Az kismama,aki a gyermekével várta a sorát pedig csak gyógyszert íratni ment,szól is a "kedves" néninek,de az visszaszólt neki,hogy:őt nem érdekli,ha a feje tetejére áll is,és rögtön be is ment a rendelőbe. Kifele menet pedig meglökte a kismamát,akinek akkor már a kezében volt a gyermeke,és a kismama felé is kapott,hogy mafflást adjon neki,de a kismama gyorsan elhúzta a fejét,és megfogta a szabad kezével a néni kezét. -hát én ledöbbentem.
2011. máj. 18. 20:04
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

A történeted önmagáért beszél, nincs is mit hozzátenni, agyrém!!! :(

Viszont megosztanék Veletek én is egy történetet. Jelenleg 7 hónapos terhes vagyok, a hasam nem kicsi... Itt a másik fél a történetben egy 55 év körüli, nagymama...

Egy ált. isk-i rendezvényen voltam a hétvégén.

Rengeteg gyerek lépett fel, ez tulajdonképpen egy gála volt. A teremben kb. 550 ülőhely, a vendégek lehettek vagy 650-en. Az előadás első felét sikerült ülve töltenem, találtam helyet.

Aztán jött a szünet, elfoglalták a helyemet, és akkor hirtelen megpillantottam egy üres helyet 2 sorral hátrébb. Bementem a sorba, és leültem. Ekkor megkérdezi a nő, hogy mit keresek én itt! (?) Mondom, azt, amit Ön, megnézem a műsor második részét.

Mert, hogy ez a hely a hétéves kisunokájáé - válaszolja. Mondom OK, bocsánat, de elfoglalták a helyemet, nem tudok oda ülni, ahol eddig voltam, és azt láttam, hogy itt nem ül senki. Mondja a nő, hogy kiszaladt a kislány a büfébe... Itt már "kicsit" felemelte a hangját. Mondom neki, hogy bemondta a konferanbszié is, hogy a kisgyerekeket vegyék ölbe, mert nincs elég szabad ülőhely.

Na, erre amit kaptam: micsoda egy sz**ét, aljas, undorító, mocskos, pofátlan ember vagyok, takarodjak innen, nincs bennem semmi intelligencia, és egyébként is, mindjárt oldalba vág!!!

Na, itt pattant el a cérna. Mondtam neki, hogy azt próbálja meg, hogy megüssön!!! Az anyai ösztönök úgy elöltöttek, amit még soha nem éreztem. A vérnyomásomat érdemes lett volna megmérni...

Nem tudom, de ha én meglátok egy kismamát, előre engedem, átadom neki a helyet, vízzel kínálom, ha látom, hogy melege van...stb... Vagy ezzel csak én lennék így?

Utánozhatatlan hangnemben szidott fennhangon, úgy, hogy már többen is odanéztek... Roppant kínos volt... Közben arra gondoltam, hogy milyen példát mutat így a gyereknek, aki megkérte - 7 éves létére -, hogy hagyja ezt abba...

2011. máj. 19. 10:11
 22/26 A kérdező kommentje:
Hú! Hát,ez a történet sem volt semmi! Elképesztő,milyen kultúrált barbárok vannak a földön...
2011. máj. 19. 10:46
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
A kicsivel későn látszott a hasam, ettől függetlenül, a nagy az oldalamon kenguruban, felszállok a metróra, pechemre sodort a tömeg. Egy fiatal srác kiszúrt, és felállt. Én intettem neki, hogy köszi nem(1megállóért nem éri meg benyomulnom, meg ki), kérdőn is nézet, hogy nem ülök le. Mögöttem állt egy 4személyes úr(nem kövér, izomhegy), egy belelökött az alattam ülő kislány ölébe, ellökte a srácot, hogy hamár felállt, akkor ő leül, és nekiállt pampogni, hogy őt nem érdekli a kismama, buliból megy haza, és "fáradt" du fél2kor.
2011. máj. 19. 12:21
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Én multkor a doki asszisztensén akadtam ki,az is volt már vagy 50+ os.Jött egy anyuka a 2-3 hetes babájával,a sor hatalmas volt,látszott a babán hogy nem sopkáig fogja birni orditás nélkül.Mondtam az anyukának szóljon a nővérkének ha legközelebb kijön hogy be mehet e mert pici babával van.(Egyébként csodálkozok hogy a gyerekorvos aki odaküldte őket nem szólt oda telefonom hogy engedjék be a kisbabás anyukát)

Kijött a nővérke,végigmérte az anuykát,majd azt mondta hogy "És akkor mi van ha babával van"???És bevágta az ajtót.

Hát köpni nyelni nem tudtunk,azt hittem az anyuka elsirja magát,de aztán amior kijött a bent lévő páciens betuszkoltam őket magam és mindenki más előtt:-)

2011. máj. 19. 13:30
 25/26 anonim ***** válasza:
Ennyit arról mikor a fiatalokat szidják hogy milyen szemtelenek tiszteletlenek meg ilyesmi. Elképesztő hogy mik vannak, biztos azt képzelte hogy mert ő öreg neki mindent szabad. Megütni nem ütöttem volna meg annyira nem süllyedek le de biztos hogy szépen kiosztottam volna.
2011. máj. 19. 14:24
 26/26 anonim ***** válasza:
48%
Én is kismama vagyok lassan nyolc hónapos. Eddig szerencsére mindig volt ülőhelyem de megmondtam hogyha egyszer is nem lenne akkor megmondom az egyiknek amelyik jobban tud állni mint én hogy ha nem adja át a helyét én bizony az ölébe ülök.
2011. máj. 19. 14:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!