Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tettetek volna az ominózus...

Mit tettetek volna az ominózus kismama helyében? Lent.

Figyelt kérdés
Az háziorvosnál várta a sorát,az egyik kismama (szemlátomást már túl van a félidőn),a még éppen nem 2 éves gyermekével,mikor betopogott egy idős néni. Akik ültek hellyel kínálták,de a néni azt mondta,hogy nem ül le,csak a papírjait adja le. Az kismama,aki a gyermekével várta a sorát pedig csak gyógyszert íratni ment,szól is a "kedves" néninek,de az visszaszólt neki,hogy:őt nem érdekli,ha a feje tetejére áll is,és rögtön be is ment a rendelőbe. Kifele menet pedig meglökte a kismamát,akinek akkor már a kezében volt a gyermeke,és a kismama felé is kapott,hogy mafflást adjon neki,de a kismama gyorsan elhúzta a fejét,és megfogta a szabad kezével a néni kezét. -hát én ledöbbentem.
2011. máj. 18. 20:04
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
78%
Hát én adtam volna neki a helyébe egy akkora maflást, hogy ott helyben elájul, hogy dögölne meg az ilyen!!!!
2011. máj. 18. 20:07
 2/26 anonim ***** válasza:
55%
Én hívtam volna a rendőrséget. Csak kár, hogy ilyen esetben a magyar rendőrség semmit nem tesz.
2011. máj. 18. 20:10
 3/26 anonim ***** válasza:
91%
Hát engem lehet ilyen esetben se a jólneveltségem, se az arra való tekintetem, hogy idős néni nem tartott volna vissza attól, hogy visszakézből ne én sózzak neki oda. Mit képzel magáról? És még csodálkoznak az idősek, hogy nem szeretik őket. Én az ilyen típúsú öregben nem az idős nénit látom, hanem a vén szipírtyót. Elképesztő mit képzelnek magukról. És még ők mondják, hogy "bezzeg az én időmben..." Na ja.
2011. máj. 18. 20:13
 4/26 anonim ***** válasza:
67%

Egyébként mit tett a kismama??

Én nem tudom mit tennék, mert itt nagyon rendesek az idősek így ismeretlenül is.

2011. máj. 18. 20:13
 5/26 anonim ***** válasza:
55%
Tökéletesen egyet értek az első válaszolóval.
2011. máj. 18. 20:14
 6/26 anonim ***** válasza:
66%

Hát én akkora pofont vertem volna le neki, hogy nekem fájt volna.

Off: Velem is esett már meg hasonló. Metrónál lyukasztottam a jegyet, de nem volt jó a gép. Át akartam menni a másikhoz, de egy nő annyira rohant, hogy 2 cm-re ment el a könyöke a hasam mellett (oldalt álltam, és a 8. hónapban voltam, így látható volt, hogy kismama vagyok). Nem kellett több nekem sem. Kiraktam oldalra a táskám, elindultam utána, és olyat löktem rajta a táskámmal, hogy majdnem végigborult a mozgólépcsőn! Megérdemelte...

Hihetetlen, hogy milyen emberek léteznek!!!!!!!!!!

2011. máj. 18. 20:20
 7/26 anonim ***** válasza:
21%

Ha rohan valaki, akkor nem azt figyeli, hogy ki terhes és ki nem az, úgyhogy ez rossz példa volt...

A metrónál amúgyis mindig tömeg van, nem bír az ember annyira figyelni ezerfelé!

2011. máj. 18. 20:34
 8/26 A kérdező kommentje:
Hogy mit tett? semmit. A szabadon levő kezével megfogta a vénasszony kezét,nehogy megint ütni akarjon,akkor oda lépett 1 idősebb asszony,és ő húzta arrább a felháborodott nénit,aki ekkor még mondta a magáét.
2011. máj. 18. 20:44
 9/26 anonim ***** válasza:
57%
A "metrós" vagyok. Déli forgalomban történt, tehát nem voltak sokan, sőt. Ha sokan vannak, akkor megértem. De általában nem közlekedek csúcsidőben. Magamat, és a "környezetet" is kímélem. Azt is megértem, hogy nem arra figyel, de ha közvetlen előttem megy el, úgy hogy oldalt állok, akkor nem hiszem, hogy nem lehet észrevenni.
2011. máj. 18. 21:39
 10/26 anonim ***** válasza:
52%
Lehet nyugodtan lepontozni... Más biztos nem tett volna így.
2011. máj. 18. 21:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!