Sikerült úgy valakinek baba hogy rendszertelen volt nagyon a ciklusa?
Mi még most kezdtük el próbálni ,de az orvosom mikor voltam nála nagyon megijesztett azt mondta nem lesz egyszerű és lehet hogy nem is lehet:(
17 éves korom óta fogit szedek mert különben olyan rendszertelen hogy volt olyan hogy 6 hónapig nem jött meg az első orvosom sosem mondott semmit:((Most a másik meg megijesztett:(De azt még most sem tudom mi a bajom:(csak annyit mondott az orvos hogy gyógyszerrel utána valami beavatkozás de ne úgy képzeljem mint egy műtétet és legvégső esetben lombik:((Nagyon elkeseredtem akkor a hírtől és alig jegyeztem meg valamit,mondta ha elkezdjük mennyünk vissza de lehet hogy egy 3. orvos véleményét is érdemes lenne kikérni?ajánlottak egy nagyon jó orvost rá gondoltunk!Most hogy abbahagytuk a tabit és elkezdtük létezne az hogy a tabi miatt 2x van peteérésem?mert hőmérőztem és a 8-9.napomon felment 36,2-ről 36,9-37-re utána meg hirtelen megint le és a 12.naptól most megint ment fel. ma vagyok a 14. napon és tegnap előtt az ovu teszt csíkja látszott de picit gyengébben mint a mellette lévő tegnap meg gyengébb lett .akkor tegnap előtt volt peteérésem?bocsi a sok kérdésért de nagyon kezdő vagyok:((és nincs a környezetemben olyan akivel ezt meg tudnám beszélni:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!