Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sikerült úgy valakinek baba...

Sikerült úgy valakinek baba hogy rendszertelen volt nagyon a ciklusa?

Figyelt kérdés

Mi még most kezdtük el próbálni ,de az orvosom mikor voltam nála nagyon megijesztett azt mondta nem lesz egyszerű és lehet hogy nem is lehet:(

17 éves korom óta fogit szedek mert különben olyan rendszertelen hogy volt olyan hogy 6 hónapig nem jött meg az első orvosom sosem mondott semmit:((Most a másik meg megijesztett:(De azt még most sem tudom mi a bajom:(csak annyit mondott az orvos hogy gyógyszerrel utána valami beavatkozás de ne úgy képzeljem mint egy műtétet és legvégső esetben lombik:((Nagyon elkeseredtem akkor a hírtől és alig jegyeztem meg valamit,mondta ha elkezdjük mennyünk vissza de lehet hogy egy 3. orvos véleményét is érdemes lenne kikérni?ajánlottak egy nagyon jó orvost rá gondoltunk!Most hogy abbahagytuk a tabit és elkezdtük létezne az hogy a tabi miatt 2x van peteérésem?mert hőmérőztem és a 8-9.napomon felment 36,2-ről 36,9-37-re utána meg hirtelen megint le és a 12.naptól most megint ment fel. ma vagyok a 14. napon és tegnap előtt az ovu teszt csíkja látszott de picit gyengébben mint a mellette lévő tegnap meg gyengébb lett .akkor tegnap előtt volt peteérésem?bocsi a sok kérdésért de nagyon kezdő vagyok:((és nincs a környezetemben olyan akivel ezt meg tudnám beszélni:(

2009. márc. 13. 08:11
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Mindenkinek más története van, nem vagy egyedül a problémáddal. Úgy gondolom annak van igaza aki azt mondja neked hogy nem szabad görcsösen gyerekcsinálásra hajtani. A természet sokszor elintézi dolgot. Igen vizsgáltasd magad, biztos kiderül hogy nincs valami rendben, egészséges ember nincs a földön csak nem vizsgálták meg rendesen... Ám ez nem kizáró ok hogy egészséges babád szülessen.
2009. márc. 13. 13:51
 22/22 anonim ***** válasza:
Én is 17 évesen kezdtem a tabit. Nekem is rendszertelen volt előtte. Volt 4 év után kis szünet, aztán újra kezdtem, de gyógyszer nélkül nem volt rendszeres ciklusom. Aztán tavaly június elején abba hagytam a gyógyszert, a következő mensi még megjött, aztán semmi. Majd októberben teszteltem egy pozitívat, mert éreztem, hogy baba van. A kisfiam szeptemberben fogant! Szóval bármi lehet!
2009. márc. 13. 15:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!