Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sikerült úgy valakinek baba...

Sikerült úgy valakinek baba hogy rendszertelen volt nagyon a ciklusa?

Figyelt kérdés

Mi még most kezdtük el próbálni ,de az orvosom mikor voltam nála nagyon megijesztett azt mondta nem lesz egyszerű és lehet hogy nem is lehet:(

17 éves korom óta fogit szedek mert különben olyan rendszertelen hogy volt olyan hogy 6 hónapig nem jött meg az első orvosom sosem mondott semmit:((Most a másik meg megijesztett:(De azt még most sem tudom mi a bajom:(csak annyit mondott az orvos hogy gyógyszerrel utána valami beavatkozás de ne úgy képzeljem mint egy műtétet és legvégső esetben lombik:((Nagyon elkeseredtem akkor a hírtől és alig jegyeztem meg valamit,mondta ha elkezdjük mennyünk vissza de lehet hogy egy 3. orvos véleményét is érdemes lenne kikérni?ajánlottak egy nagyon jó orvost rá gondoltunk!Most hogy abbahagytuk a tabit és elkezdtük létezne az hogy a tabi miatt 2x van peteérésem?mert hőmérőztem és a 8-9.napomon felment 36,2-ről 36,9-37-re utána meg hirtelen megint le és a 12.naptól most megint ment fel. ma vagyok a 14. napon és tegnap előtt az ovu teszt csíkja látszott de picit gyengébben mint a mellette lévő tegnap meg gyengébb lett .akkor tegnap előtt volt peteérésem?bocsi a sok kérdésért de nagyon kezdő vagyok:((és nincs a környezetemben olyan akivel ezt meg tudnám beszélni:(

2009. márc. 13. 08:11
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

Szia!!

IGEN!!!Én hasonló cipőben jártam.Most fél éves a manóm:)

Azt gondoltuk,hogy mivel nem tudom pontosan mikor is van peteérésem.Ezért mi úgy csináltuk,hogy mikor elmúlt vártunk 2-3napot és minden másnap együtt voltunk.Ezt ment kb. 2hétig.De ahogy visszaszámolok,már az első alkalommal sikerült.:))

Ne hagyd magad megijeszteni.A barátnőmnek azt mondta egy doki,hogy 1 év sikertelen próbálkozás után jön a lombik.

Szóval,próbálkozzatok bátran:)És az is lehet,hogy 2x van peteérésed.Egy ismerősöm is ezt akkor tudta meg,mikor a 3.lurkóval lett terhes...:)

Sok sikert!!!!!

2009. márc. 13. 08:25
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
En is fogamzaslot szedtem sokaig mert ossze vissza jott a mensim,legfokent mindig kesett1-2 honapot,aztan megjott 2 honapban 3 szor.. Fogamzasgatlo abbahagyasa utan 3-4 evet probalkoztunk a volt parommal de nem jott ossze(visszagondolva lehet omiatta),mar fel is adtam,lett egy uj parom es gondolvan lehet megis velem van a gond,nem lehet babam,nem vedekeztunk,a masodik honapban teherbe is estem.Most itt ficankol a 3 es fel honapos kislanyom mellettem.Lehet felmerul az hogy nehezebb lessz teherbe esni de lehet hogy az elso alkalommal vagy par honap mulva osszejon.Testverem evek ota probalkozik pedik neki napra pontosan van mensie es neki meg nem jott ossze.Sok sikert nektek!
2009. márc. 13. 08:27
 3/22 A kérdező kommentje:
megnéznétek a görbémet még ezt is most kezdtem el csak olyan érdekesen alakul:S
2009. márc. 13. 08:29
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
A masodik valaszolo vagyok.Meg annyi hogy en jegyeztem az eggyutlet napjait(a homet nem mertem),es tudom hogy az utolso menstruaciom elso napjatol szamolva pont a 14-ik napon voltunk eggyutt mikor sikerult..Tehat szerintem ma es holnap,esetleg holnaputan probalkozzatok.
 5/22 A kérdező kommentje:
 6/22 A kérdező kommentje:
a ciklus első részében még nem jelöltem hogy mikor voltunk együtt mert csak most kezdtem el és az első felét utólag csináltam de ugy 2 naponta vagyunk kb együtt:)
2009. márc. 13. 08:31
 7/22 A kérdező kommentje:

tegnap előtt csinálta, tesztet az látszódott de icipicit gyengébb volt mint a másik csík tegnap is csináltam de az sokkal gyengébb csak lett mint a tegnap előtti!!

tegnap előtt este és tegnap este voltunk együtt akkor az úgy kb.ok?azt olvastam hogy 3 napig is életképesek ez íg y van?

2009. márc. 13. 08:33
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos a kérdéseidre nem igazán tudom a válaszokat.Csak annyit,hogy amióta megjött(12éves),azóta volt rendszertelen.Hol megjött,hol nem.Mint a mesében.Az 1. 1 évre sikerült,a 2. rá 5 évre.Most a 3. babámat várom,Ő meg hamar,és véletlenül jött,de őt is a méretei alapján nézték mennyi idős.Úgyhogy ne csüggedj,próbálkozzatok,és ne görcsölj minden hónapban,hogy sikerül-e.Csak nyugodtan!
2009. márc. 13. 08:34
 9/22 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszolónak: Ti mennyi ideje voltatok együtt a babád apujával amikor terhes lettél?

Bocsi,de én is hasonlóan jártam.

2009. márc. 13. 08:34
 10/22 A kérdező kommentje:
ma vagyunk a 14.napon!!!de apáromnak este el kell mennie:((((nem tudom tudunk-e együtt lenni ma:((de ha tegnap este voltunk együtt akkor még van esély arra hogy élnek és "dolgoznak " bennem a a babán?
2009. márc. 13. 08:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!