Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Augusztus közepére kiírt...

Augusztus közepére kiírt kismamik hogy vagytok?

Figyelt kérdés
2011. máj. 16. 17:07
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Mi is hamarosan megyünk 4D-re, hát kíváncsi leszek ott mit mondanak. Eddig két ultrahangon mondták, hogy fiú. Remélem az is marad, én már úgy beleéltem magam, hogy kisfiú! :)

2011. máj. 17. 11:47
 12/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Én aug. 24.-re vagyok kiírva a 2.kisfiammal. Jól vagyunk, nagyon sokat rugdalózik és erősebben mint annak idején a testvére. 1,5kg plussznál tartok. Pénteken megyek az István kórházba cukorterhelésre és egy kicsit tartok tőle.

Könnyű szülést mindenkinek:)

2011. máj. 17. 17:38
 13/16 anonim ***** válasza:

Én 22-re vagyok kiírva,kisfiút várunk.Van már egy 21 hós kisfiúnk is.Én is sokat keményedek,keveset tudok pihenni,ráadásul kezdek vizesedni,már 13-14kg-nál tartok,a has körfogatom 116cm már most.Az első terhességemnél 33 hetesen volt ennyi.Azt mondják nem látni hogy híztam,mert mindet a hasamra és a mellemre híztam.

Ha idegenek kérdezik mennyi idős vagyok és mondom,hogy még csak 26 hetes,el vannak ájulva,"Úr Isten,azt hittem már minden órás vagy,akkora a hasad!,vagy biztos csak 1 baba,nem ikrek?!" szöveggel eltudják venni az ember kedvét.

2011. máj. 18. 12:47
 14/16 A kérdező kommentje:
14 kg plusz!? Az igen! Óriás babyd lesz? :) Na nem bántásból mondom ám! A napokban már az én férjem is megjegyezte, hogy kezd nőni a fenekem! :)
2011. máj. 18. 16:35
 15/16 anonim ***** válasza:
Szia! Én augusztus 20-ra vagyok kiírva. Nincs bajom, csak az oldalamon való alvás nem nagyon tetszik.Egyébként dolgozom(irodában), biciklizek, meg házimunka.eddig birom.
2011. máj. 18. 18:44
 16/16 A kérdező kommentje:
Az oldalamon való fekvés nekem sem könnyű már. A biciklizéssel vigyázz, mert a nővérem is sokat biciklizett és idő előtt kinyílt a méhszája.
2011. máj. 18. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!