Van aki fogyott a terhessége alatt?

Milyen magas vagy?
Mert ha eleve túlsúllyal kezdtél esetleg,és a baba szépen fejlődik,akkor nincs gond.

Szia!
Én amolyan Rubint Rékás kismama vagyok. :)
Terhesség előtt aerobikoktató voltam mellékállásban (168 centivel és 53 kilóval), most 22 hetes vagyok, 51,7 kg, a magasságom ugye változatlan, és még hasam is van. A baba tökéletesen jól van, és az orvosom sem tudja, hogy miképp csináltam.
Ha nagyobb súlyfelesleged lenne, akkor érthető dolog lenne ez is, de így... Ki tudja :D

Én egy kicsit megijedtem, mert én úgy fogytam, hogy nem volt feleslegem. Tök soványra fogytam, de eközben a babám szépen fejlődött szerencsére, így a dokim is megnyugtatott, hogy nincs baj. Ja, és amúgy nem hánytam, ettem rendesen.
A 23 hétig fogytam, aztán onnantól kezdve lassan jöttek a kilók. Végül rám jött 8 kiló, ami mondjuk szülés után egyből le is ment. Úgyhogy nem gondoltam volna, hogy egy terhesség kell ahhoz, hogy lefogyjak...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!