8 hetesen missed ab volt. Nagyon megviselt mert ez mar masodjara fordul elo velem. Lehet, hogy ha ujra probalkozunk megint megtortenik?
Szerintem menj el egy másik orvoshoz is. általában a korai vetélés a hormonszint problémával van összefüggésben, a progeszteronszintet kell ellenőrizni folyamatosan.. akinek már volt több vetélése szoktak adni neki ugynevezett "terhességvédő" gyógyszert (ultrogestan). Próbálkozz nyugodtan, pozitiv gondolkodás!
Sok sikert!
En viszont annyit mondanek,mint a masodik valaszado,h keress fel masik orvost is,mert van,h ez a megoldas.Tudok ajanlani pesten orvsot,ha erdekel,nekem mar bizolnyitotta,h ert ahoz amit csinal!
11 hetes kismama
Szia! Én is ezen paráztam a második vetélésem után és annyira féltem, hogy a köv. kisbabát is elveszitem, hogy el is vesztettem. Nálunk is minden rendben. Mi már genetikusnál is jártunk aki kromoszomavizsgálatra is elküldött. Ott is minden rendben volt. A Kossuth rádiót én is hallgattam és azoknak tudnak segiteni, akiknél immunologiai ok van a háttérben. /Dr Fülöp Vilmos/ a keresőben több mindent megtudsz a dologról.
Mivel én fizikálisan rendben vagyok, megpróbáltam lelki sikon gyógyitani magam. Havonta kineziologushoz járok. Ő segitett feldolgozni a kisbabák elvesztését is. Ebben a hónapban újra probálkozunk. Meglátod a következő alkalommal minden rendben lesz! Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!