Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 8 hetesen missed ab volt....

8 hetesen missed ab volt. Nagyon megviselt mert ez mar masodjara fordul elo velem. Lehet, hogy ha ujra probalkozunk megint megtortenik?

Figyelt kérdés
Az orvosom nem talalt semmi gondot pedig.
2008. febr. 16. 21:06
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Tegnap hallottam a Kossuth Rádión a Vendég a házban műsorban, hogy van egy újfajta módszer ami kiküszöböli a vetélést nagy százalékban. Nem tudok többet erről írni de talán megnézheted a honlapjukat vagy felhívhatod a rádiót, mert nagyon meggyőző érveket mondtak. Azt is mondták, hogy érdemes már az első vetélés után menni erre a kezelésre illetve vizsgálatra. Szerintem megér egy próbát. Ne csüggedj:)
2008. febr. 16. 21:21
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem menj el egy másik orvoshoz is. általában a korai vetélés a hormonszint problémával van összefüggésben, a progeszteronszintet kell ellenőrizni folyamatosan.. akinek már volt több vetélése szoktak adni neki ugynevezett "terhességvédő" gyógyszert (ultrogestan). Próbálkozz nyugodtan, pozitiv gondolkodás!

Sok sikert!

2008. febr. 16. 21:22
 3/6 anonim ***** válasza:
53%
én csak annyit tudok mondani hogy imádkozz istenhez ő megsegit.sok sikert
2008. febr. 16. 21:30
 4/6 anonim ***** válasza:

En viszont annyit mondanek,mint a masodik valaszado,h keress fel masik orvost is,mert van,h ez a megoldas.Tudok ajanlani pesten orvsot,ha erdekel,nekem mar bizolnyitotta,h ert ahoz amit csinal!

11 hetes kismama

2008. febr. 17. 09:14
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én is ezen paráztam a második vetélésem után és annyira féltem, hogy a köv. kisbabát is elveszitem, hogy el is vesztettem. Nálunk is minden rendben. Mi már genetikusnál is jártunk aki kromoszomavizsgálatra is elküldött. Ott is minden rendben volt. A Kossuth rádiót én is hallgattam és azoknak tudnak segiteni, akiknél immunologiai ok van a háttérben. /Dr Fülöp Vilmos/ a keresőben több mindent megtudsz a dologról.

Mivel én fizikálisan rendben vagyok, megpróbáltam lelki sikon gyógyitani magam. Havonta kineziologushoz járok. Ő segitett feldolgozni a kisbabák elvesztését is. Ebben a hónapban újra probálkozunk. Meglátod a következő alkalommal minden rendben lesz! Drukkolok!

2008. febr. 17. 12:41
 6/6 anonim ***** válasza:
8 hetesen nekem is volt egy vetélésem amitől teljesen kétségbe estem, mert régóta szerettünk volna babát.Nekem azt mondták, hogy a vércsoportom miatt vetéltem ( B-). A mütét után kaptam ellenanyagot injekcióban 3 hónap után teherbe estem, most 28 hetes kismama vagyok és minden O.K.
2008. febr. 18. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!