90% mennyire biztos a 19. heti 2D-s UH-n? Tévedhet?
A 19. héten 90%-ra mondta az orvos, hogy kisfiam lesz.
De ott az a 10%.

Valószínüleg nem téved. Ha nem látja, amit látni kell, inkább nem mond semmit. Persze a leggyakorlottabb ultrahangos is tévedhet, ezért mondta csak 90%-ra. Nálam bejött, de szerintem ne éld mele magad túlságosan, gondolom, ha kislány lesz, akkor is szeretni fogod.
Mikor az első babámat vártam, megkérdezte egy néni a villamoson, hogy fiú lesz vagy lány. Mindtam, hogy még nem tudom. Ő ezt válaszolta: "Mindegy is. Ha fiú lesz akkor születik majd neki valahol egy kislány, ha kislány akkor meg egy kisfiú". Szerintem ez nagyon igaz.

Nekem 15.héten mondták,h 70%. Aztán a 18.-on,h 100%!
Azt mondják ha 50%-tól többet mondanak valamire az szinte biztos! Sztem a 90%-nak már nagyon nagy az esélye!
Egyébként mit szeretettek volna?

Nekem már 12 hetesen 100.............5-ra mondta a lányomat. Most a kisfiamat is. Én elhiszem a dokinak, a jó gépnek, és a saját laikus szememnek. Hisz eléggé kivehető volt a fütyi:)
Úgyh szerintem te is hidd el!
Köszi mindenkinek!
Én kislány párti voltam, a párom pedig kisfiú.
De végülis mindegy, mert ő csak a miénk! :)
Egészséges legyen a Manóka, ez a lényeg!
A kérdés csak azért merült fel bennem, mert nem lenne jó, ha bevásárolnék kék kisruhákból, aztán kiderülne, hogy mégis kislány a Pocaklakóm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!