Tévedhet az uh? Arra gondolok, hogy volt e már valakivel olyan, hogy elment az uh-ra kicsi terhesen és estleg nem jól mérték a nyh-át és azt mondták, hogy biztos nem terhes és mégis az lett.
Figyelt kérdés
Utána esetleg csak nem jött meg és mégis baba volt, pedig a doki már azt mondta, hogy biztosan nem az!2009. ápr. 19. 09:41
1/10 anonim válasza:
Önmagában csak a nyálkahártya vastagságából nem lehet terhességre következtetni. Ahhoz, hogy a megtermékenyített petesejt be tudjon ágyazódni legalább 7-8 millis vastagság kell. Ha ennél többet mérnek abból sem lehet igazán biztosat következtetni, mert nincs olyan vastagság ami csak terhességre jellemző. Egy hosszú ciklusban egy késői peteérés után teherbe lehet esni. Kell hozzá egy "ici-pici" szerencse, de ilyen esetek azért vannak. Azt nem lehet kijelenteni, hogy minden hosszú ciklusnak ilyen csoda lesz ez eredménye.
2/10 anonim válasza:
Elmondom én hogy jártam:2.kimaradt menzesz után doki azt mondta terhes vagyok,elmentem uh-ra ahol nem láttak terhességet.Visszamentem a dokihoz akitöl kaptam gyogyszert hogy megjöjjön a mezeszem.Miután nem jött meg,megint doki aki megint uh-ra küldött.Ekkor vették csak észre hogy terhes vagyok és nem is kicsi,mert már 13.hétben jártam.Azt hogy elöször mért nem vették észre a babot nem tudom,de aki nem hiszi papirjaim vannak rola.5.5hos kisfiu anyukája
3/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, ez nekem jó hír, hogy másnak is tévedett már, annyira örülnék, ha nálam is igy lenne. Már 11 napja késik, melleim feszülnek, mindjárt megjön érzésem van, de semmi, már két hete érzem azt, mintha megjönne, a hőm magasan van. Fehér testápolós folyásom van. De uh-on meg nem látni még csak megvastagodott nyh-át sem.
2009. ápr. 19. 13:10
4/10 anonim válasza:
Teszteltél már?
Az hamarabb kimutatja...
5/10 A kérdező kommentje:
Miután az uh-s doki azt mondta, hogy nem lát semmit, 7,5 mm volt a nyh-ám is igy gondoltam minek teszteljek? Vagy mégse lett volna felesleges?
2009. ápr. 19. 15:35
6/10 anonim válasza:
Sztem teszt az első.nekem a + teszt után egy héttel mutatott petezsákot az UH pedig akkor már kb 13-14napja késett....sztem megér egy tesztet a dolog,és ha negativ akkor is irány az orvos,hogy miért nem jön meg kideríteni.
7/10 A kérdező kommentje:
Holnap reggel tesztelek! Ha addig nem jön meg, persze!
2009. ápr. 19. 21:03
8/10 anonim válasza:
Írd majd meg az eredményt!Drukkolok,hogy baba legyen,csak lehet hogy még kisebb mint a nagykönyvben megírt;)
Nekem 12+4 hetes lenne,de csak kedden lesz 12hetes.
Kitartást!!!!
Várom az eredményt!!!
9/10 A kérdező kommentje:
Szia! Nem teszteltem, mert már elkezdtem barnázni,meg elmentem a dokimhoz ,aki az uh lelet alapján azt mondta, hogy szerinte nem is volt pé-m. És kért hormonlaborokat, meg írt fel gyógyszert , ami meghozza a mensimet. Neked jó babavárást!
2009. ápr. 20. 16:25
10/10 anonim válasza:
Sajnálom:(((
Köszönöm szépen!
ÉS sok sikert a továbbiakra!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!